Palautteita

"Mahtava huomata kuin Anton 6v. on kehittynyt Legojen parissa. Omatoimisesti rakentaa ohjeista esim. Technical legoja 8-14 v tarkoitettuja. Hankin hänelle Lego rakennuskirjoja, jotka selvästi inspiroivat. Aito nautinto ja into loistaa hänestä, tärkeän harrastuksensa parissa. Keskiviikko on arjen kohokohta hänelle ja meille vanhemmille. Robottikerho on mahtava juttu! Pikku-veli tulee sitten aikanaan mukaan toimintaan."

 

"Kiitos infosta. Ilmoittauduttu! Pojan ykkösharrastus."

 

"Lapsemme käy Minirobokerhossa Turussa ja olemme pitäneet opetuksesta todella paljon. Hän on kehittynyt taidoissaan huimasti."

 

"One of the best kid's club we ever tried! Highly recommend."

 

"Lastenlapsemme on yli-innostunut ja ahkerana mukana jo toista vuotta!"

 

"Yhdeksänvuotiasta robottikerholaista on ollut aiemmin vähän vaikea innostaa harrastuksiin. Robottikerhoon lähtemistä kuitenkin odotetaan joka kerran palavalla innolla. Tänään kommentti lomaviikon jälkeen oli: "Jee, kivaa kun tänään pääsee kerhoon! Siellä on tosi kivaa, siellä ei koskaan arvostella ketään." Kiitos, olette onnistuneet siinä tärkeimmässä!"

 

"Löytyi meidänkin pojalle harrastus, joka jaksaa viikosta toiseen kiinnostaa"

 

"Loistavaa toimintaa kaikille pienille insinööreille ja tutkijoille! Opetussuunnitelma ja opetusteemat on suunniteltu pedagogisesti erittäin taidokkaasti ja lapsilähtöisyys on huikeaa. Mitään hassuja propellihattuja täällä ei näy vaan toiminta on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja todella laadukasta. Kiitos ja suosittelut!"

 

"Lopultakin 12-vuotias sai pedagogisesti taitavaa opetusta koodaamisen jalossa taidossa. Harrastuspuolella vaikeasti miellytettävä lapsi on tykännyt ja motivoitunut. Hienoa, että tällaista järjestetään! Iso kiitos henkilökunnalle ja omistajille!"

 

"Ihan parasta 2000-luvun generationille!"

 

"Huippuharrastus lapsille, tänne lähdetään aina yhtä innoissaan!!"

Suomen Tiedekoulu Oy