OHJATTU VERKKO-OPETUS LUKUVUOSI 2021-2022

Tiedekoulun opetussuunnitelman mukainen pitkäkestoinen tiede- ja teknologiaharrastus on nyt mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta ohjattuna verkko-opetuksena.

• Syyslukukausi alkaa elokuun 34. viikko. Koululaisten syyslomaviikolla ei ole ohjaustuntia.
  • Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää ohjauskertaa, jotka pidetään Meets sovelluksella.
  • Oppimateriaali on digitaalisessa muodossa verkko-opetuksen alustalla, jossa viikoittain aukeaa uusi oppitunti.
  • Verkko-opetuksen alustalle oppilas saa noin viikkoa ennen lukukauden alkamista sähköpostiinsa ohjeet rekisteröityä verkkoalustalle. Jatkava verkko-opiskelija saa ilmoituksen uuden opintoalueen avautumisesta sähköpostiin.
  • Harrastukseen ilmoittaudutaan lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukausi). Kevätlukukauden oppitunnit jatkuvat pääsääntöisesti samana päivänä ja aikana kuin syyslukukaudella. Kevätlukukausi alkaa tammikuussa vko 4.
  • Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on mukana syyslukukausimaksu. Kevätlukukauden lasku lähetetään joulukuussa. Mikäli oppilas haluaa vaihtaa ryhmää tai ei jatka kevätlukukaudella, pyydämme ilmoittamaan 1.12.2021 mennessä.
  • Ryhmäkuvaukset -sivulta löydät ryhmien kuvaukset ja tuntiteemat. Niihin on hyvä tutustua ennen ilmoittautumista.
  • Micro:bit laitepakettia tarvitaan Koodikoulu 1lk2, 3lk1 ja 4lk1-IoT. Laitepaketteja saatavilla www.tiedekoulushop.com

RYHMÄT