ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTLUKUKAUSI 2021, LÄSNÄOPETUS

Kevätlukukaudella alkaa UUSIA alkeis- ja jatkoryhmiä kaikissa toimipisteissä. Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 7.11. Toivotamme kaikki uudet lapset ja nuoret sekä aikaisemmin Tiedekoulun harrastuksessa mukana olleet tiedekoululaiset tervetulleiksi kevätlukukaudelle 2021!

SYYSLUKUKAUDEN RYHMÄT JATKAVAT KEVÄTLUKUKAUDELLE AUTOMAATTISESTI!

Syyslukukaudella toiminnassa mukana ollut lapsi tai nuori jatkaa automaattisesti harrastekerhonsa jatkoryhmässä kevätlukukaudella. Kevätlukukaudella jatkavan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Pyrimme pitämään harrastekerhot samoina päivinä ja kellonaikoina kuin syyslukukaudella. Syyslukukaudelta jatkavat ryhmät eivät ole listattuna alla olevissa ryhmissä.

Kevätlukukauden lasku lähetetään sähköpostilla joulukuun alussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudella, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla 1.12. mennessä info@tiedekoulu.fi

Läsnäopetuksen ryhmät siirtyvät verkko-opetukseen, mikäli  koronaviruksen takia asetetaan kokoontumisrajoituksia.

KEVÄTLUKUKAUSI ALKAA TAMMIKUUSSA VKO 3.

Espoo, Olari