TIEDEKOULUN LUKUVUOSI 2021-2022 -Kevään uusiin ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut-

Tiedekoulun harrastekerhot lukuvuonna 2021-2022  läsnäopetuksessa Tiedekoulun omissa ja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä. Suositut ohjatut verkko-opetuksen ryhmät jatkuvat myös.

• Kevätlukukauden uusiin ja jatkoryhmiin, joihin voidaan ottaa uusia oppilaita, on alkanut vko 45!
  • Huom! Syyslukukaudella aloittaneet jatkavat kevätlukukaudella ilman erillistä ilmoittautumista.

TERVETULOA TIEDEKOULUUN!

• Syyslukukausi alkaa elokuussa viikolla 34 ja päättyy joulukuussa viikolla 49/50.
  • Kevätlukukauden uusiin, alkaviin ryhmiin ilmoittautuminen alkaa marraskuussa viikolla 45.Huom! Syyslukukaudella mukana ollut tiedekoululainen jatkaa kevään ryhmässä ilman erillistä ilmoittautumista.
  • Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 4.
  • Ryhmäkuvaukset -sivulta löydät harrasteryhmien kuvaukset ja tuntiteemat. Olethan tarvittaessa yhteydessä niin katsotaan lapsen aikaisemmat taidot ja harrastuneisuus huomioiden sopiva ryhmä.
  • Itseopiskelun verkkokurssit Tutkija 1, Robo 1 & 2 ja Koodi 1-4 lukukauden teemat voi opiskella itsenäisesti omaan tahtiin. Lisätiedot ja tilaukset www.tiedekoulushop.com

Pst. FB sivuilta Tiedekoululaisten kuvat voit kurkata mitä ryhmissä tehdään!