KEVÄTLUKUKAUSI 2018

Lasten Tiedekoulun kevätlukukauden ilmoittautuminen uusiin, alkeisryhmiin ja jatkoryhmiin on alkanut. Alkeisryhmät on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat aloittaa Lasten Tiedekoulun harrasteryhmissä tai nykyisille tiedekoululaisille, jotka haluavat kevätlukukaudella siirtyä uuteen tai ottaa toisen harrastuksen nykyisen rinnalle.

Jatkoryhmät on salasanasuojattu ja nykyisten tiedekoululaisten huoltajille on lähetetty lisätietoa sähköpostilla.

Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja päättyy viikolla 18 tai 19 mikäli pyhäpäivät siirtävät oppitunteja. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Koulujen talvilomaviikolla ei ole oppitunteja.

Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i -kehotetta painamalla. Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudeksi.  Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostiviestillä, jossa on linkki lukukausimaksuun. Valitsethan ryhmän huolellisesti.

Englannin kielikylpyjä Espoon Westendissä

Englannin kielikylpynä toteutettavat Mini- ja Robottikerhojen alkeisryhmät aloittavat Espoon Westendissä, englannin kielikylpypäiväkodissa Garden City Playschool Westendin tiloissa.

ESPOO

Matinkylä