ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTLUKUKAUDELLE 2019

 

Tiedekoulun ilmoittautuminen kevään 2019 ryhmiin on päättynyt! Mikäli lapsi on kiinnostunut aloittamaan harrastuksen kesken kauden, pyydämme olemaan yhteydessä info@tiedekoulu.fi

 

Tiedekoulun ilmoittautuminen kevään 2019 uusiin ryhmiin on alkanut! Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i - ikonia painamalla.

 

Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki kevätlukukauden laskuun. Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle on sitova. Ryhmät muodostetaan ja opettajien resurssit varataan ilmoittautumisten perusteella.  Tarkistathan, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.

 

Mikäli lapsella on aikaisempaa harrastuneisuutta, olethan yhteydessä. Katsotaan sopiva ryhmä yhdessä. 

 

Jatkavat tiedekoululaiset -ei tarvitse ilmoittautua!

Syyslukukaudella toiminnassa mukana olleet tiedekoululaiset jatkavat kevällä opetussuunnitelman mukaisessa jatkoryhmässä harrastustaan samana päivänä ja kellonaikana. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.  Kevätlukukauden lasku lähetetään joulukuussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2018 mennessä.

 

Tiedekoulu ei vakuuta harrastekerhoihin tai päiväleireillä käyviä lapsia. 

 

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi 

Etelä-Suomi

ESPOO


Matinkylä

Olari

Perkkaa

Soukka

Tapiola

HELSINKI


Herttoniemi

Kallio

Kivikko

Mannerheimintie

Munkkiniemi

Pitäjänmäki

JÄRVENPÄÄ


KOUVOLA


LAHTI


LOHJA


VIHTI


VANTAA


Kivistö

Päiväkumpu

Suomen Tiedekoulu Oy