ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTLUKUKAUSI 2020

Tiedekoululla alkaa uusia ryhmiä myös kevätlukukaudella.  Osaan jatkoryhmistä otetaan myös uusia oppilaita. Mikäli lapsella on jo aikaisempaa harrastuneisuutta ohjelmoinnista tai mekaniikasta, olethan yhteydessä niin katsotaan yhdessä sopiva jatkoryhmä!  Uudet alkavat ryhmät ja jatkoryhmät toimipaikkojen alla sinisellä. 

 

  • Kevätlukukausi 2020 alkaa tammikuussa viikolla 4.
  • Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia.
  • Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i - ikonia painamalla. Lisätietoa ryhmistä ja teemoista opintopolkujen mukaan kohdassa Ryhmät. 

 

Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki kevätlukukauden laskuun. Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle on sitova. Ryhmät muodostetaan ja opettajien resurssit varataan ilmoittautumisten perusteella. Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle varaa paikan vain kevätlukukaudeksi. Mikäli lapsella on aikaisempaa harrastuneisuutta, olethan yhteydessä. Katsotaan sopiva ryhmä yhdessä. 

 

JATKAVAT TIEDEKOULULAISET siirtyvät automaattisesti kevätlukukaudella opintopolun mukaiseen jatkoryhmään, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Jatkavien tiedekoululaisten kevätlukukaudesta lähetetään sähköpostia marraskuun alkupuolella. Ryhmät jatkavat poikkeuksetta syyslukukauden mukaisena päivänä ja kellonaikana. Kevätlukukauden lasku lähetetään joulukuun alussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2019 mennessä. 

 

Tiedekoulu ei vakuuta harrastekerhoihin tai päiväleireillä käyviä lapsia. 

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi  

KESKI-SUOMI

JYVÄSKYLÄTAMPERE


Vuores

Kevään jatkoryhmät

Robottikerho 1 lk2(7-12v), keskiviikko klo 18.00 - 19.00

Koodikoulu 1lk2 - 2lk2 (7-13v), keskiviikko klo 19.00 -20.00


Suomen Tiedekoulu Oy