ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTLUKUKAUDELLE 2019

Tiedekoulun ilmoittautuminen kevään 2019 uusiin ryhmiin on alkanut! Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i - ikonia painamalla.

Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki kevätlukukauden laskuun. Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle on sitova. Ryhmät muodostetaan ja opettajien resurssit varataan ilmoittautumisten perusteella.  Tarkistathan, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.

Mikäli lapsella on aikaisempaa harrastuneisuutta, olethan yhteydessä. Katsotaan sopiva ryhmä yhdessä.

Jatkavat tiedekoululaiset -ei tarvitse ilmoittautua!

Syyslukukaudella toiminnassa mukana olleet tiedekoululaiset jatkavat kevällä opetussuunnitelman mukaisessa jatkoryhmässä harrastustaan samana päivänä ja kellonaikana. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.  Kevätlukukauden lasku lähetetään joulukuussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2018 mennessä.

Tiedekoulu ei vakuuta harrastekerhoihin tai päiväleireillä käyviä lapsia.

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi

Länsi-Suomi