KEVÄTLUKUKAUSI 2018

Lasten Tiedekoulun kevätlukukauden ilmoittautuminen uusiin, alkeisryhmiin ja jatkoryhmiin on alkanut. Alkeisryhmät on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat aloittaa Lasten Tiedekoulun harrasteryhmissä tai nykyisille tiedekoululaisille, jotka haluavat kevätlukukaudella siirtyä uuteen tai ottaa toisen harrastuksen nykyisen rinnalle.

Jatkoryhmiin ilmoittautuminen on salasanasuojattu. Nykyisten tiedekoululaisten huoltajille on lähetetty lisätietoa sähköpostitse.

Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja päättyy viikolla 18 tai 19 pyhäpäivien siirtäessä oppitunteja. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Koulujen talvilomaviikolla (vko 10) ei ole oppitunteja.

UUTTA - kevätlukukaudella ryhmiä myös Hintan kaupunginosassa, Pilke päiväkoti Taskussa.

Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i -kehotetta painamalla. Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudeksi.  Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostiviestillä, jossa on linkki lukukausimaksuun. Valitsethan ryhmän huolellisesti.

OULU

Haukipudas