ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2018 - 2019

Lasten Tiedekoulun ilmoittautuminen lukuvuoden 2018 - 2019 ryhmiin on alkanut! Syyslukukausi alkaa elokuussa viikolla 34. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i - ikonia painamalla.

Syyslukukaudelta 2018 alkaen ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukaudeksi) kerralla. Tämä mahdollistaa, että tiedekoululaisella on harrastuspaikka varattuna koko lukuvuodeksi ja harrastus säilyy  samana päivänä koko lukuvuoden. Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki syyslukukauden laskuun. Kevätlukukauden lasku lähetetään automaattisesti joulukuussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle on sitova. Ryhmät muodostetaan ja opettajien resurssit varataan ilmoittautumisten perusteella.  Tarkistathan, että sähköpostiosoitte on kirjoitettu oikein.

Jatkoryhmiin ilmoittautujat! Jatkoryhmät ovat salasanasuojattuja. Tiedekoululaisten huoltajille on lähetetty salasana sähköpostilla 13.4.

Lasten Tiedekoulu ei vakuuta harrastekerhoihin tai päiväleireillä käyviä lapsia.

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi

OULU