Kummioppilaiden haku on käynnissä

Oletko yli 7-vuotias ohjelmoinnista ja pitkäjänteisestä opiskelusta kiinnostunut tulevaisuuden koodari tai insinööri? Nykäise pian vanhempaasi hihasta ja ilmoita kiinnostuksesi Koodikummi-ohjelmaan täyttämällä hakulomake! Koodikummi-ohjelma startaa kahdella alkeisryhmällä kevätlukukaudella. Toinen alkeiskoodiryhmä on suunnattu tytöille ja toinen kaikille koodauksesta kiinnostuneille. Molempiin ryhmiin valitaan 10 oppilasta.

Hakuaikaa pidennetty PE 20.1. asti! Kevätlukukausi alkaa viikolla 3 tammikuussa 2023.

Ryhmät:

• la klo14-15 tyttöjen koodiryhmä /TIedekoulu Olari
  • ke klo 19-20 alkeiskoodiryhmä /Tiedekoulu Kallio

Koodikummi-ohjelmalla Suomeen lisää koodareita

Toteutamme yhteistyössä Ohjelmistoyrittäjät ry:n kanssa Koodikummi-ohjelman, joka vaikuttaa konkreettisesti koodaripulan ratkaisemiseen Suomessa ja samalla kasvattaa tyttöjen sekä naisten osuutta ohjelmoinnin, teknologian ja tekniikan parissa.

Ohjelman kummiyritykset mahdollistavat ohjelmoinnin opiskelusta kiinnostuneiden osallistumisen kehittävään ja pitkäjänteiseen harrastustoimintaan. Ohjelmointi- ja teknologiaosaamisen kehittäminen on sijoitus oppilaan tulevaisuuteen ja se edistää tutkitusti matematiikan, kemian, fysiikan, tekniikan ja luonnontieteiden opiskelua koulussa ja vaikuttaa tulevaisuuden alavalintaan. Kummiyritys tukee alkeisohjelmointiryhmää tai tyttöjen alkeisohjelmointiryhmää.

Hae Koodikummi-harrastuspaikkaa
Löytyi meidänkin pojalle harrastus, joka jaksaa viikosta toiseen kiinnostaa.

Ohjelmointi ›

Robotiikka ›