Opetusmateriaalit ja sisällöt

Tiedekoulu tarjoaa ohjelmoinnin, robotiikan, luonnontieteiden ja ohjelmallisen ajattelun opetusmateriaaleja ja opetussisältöjä erilaisiin välineisiin, työkaluihin ja ohjelmiin pohjautuen varhaiskasvatuksesta lukioon.

Koulutukset

Koulutamme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstöä tiede– ja teknologiakasvatukseen liittyviin aiheisiin. Lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia liittyen erilaisten työkalujen ja laitteiden käyttöön sekä luonnontieteisiin, ohjelmointiin, robotiikkaan  ja ohjelmalliseen ajatteluun.

Valmiit opetuspaketit eri-ikäisille

1-6-vuotiaat

· Ohjelmallinen Ajattelu: 10 tehtäväkorttia

· Luonnontieteen perusteet 1-4: 10 tehtäväkorttia/taso

· Beebot Ohjelmallinen ajattelu: 10 tehtäväkorttia

· Beebot Matematiikka: 10 tehtäväkorttia

7-12-vuotiaat

· Mekaniikka 1-3:  10 tehtäväkorttia/taso ja/tai tarvikkeet (lajitelma Lego Education legoja)

· Scratch 1-3: 10 tehtäväkorttia/taso

· Luonnontieteet 1-2: 10 tehtäväkorttia/taso

· Ohjelmallinen Ajattelu 1: 10 tehtäväkorttia/taso

· Strawbees: 10 tehtäväkorttia (geometrisia rakenteita, tehtäviä ja sovelluksia)

· Microbit 1-2: 10 tehtäväkorttia/taso

· EV3 Lego Mindstorms Mekaniikka ja Ohjelmointi 1-2: 10 tehtäväkorttia/taso

13-16-vuotiaat

· EV3 Lego Mindstorms Soveltava Mekaniikka ja Ohjelmointi: 20 tehtäväkorttia

· Microbit 3-4: 10 tehtäväkorttia/taso

Tiedekoulun opetuspaketit sisältävät kuvalliset vaiheittaiset tehtäväkortitohjeet tehtävien toteuttamiseksi, joita voidaan käyttää tuntisuunnitelmina.  Jokainen tehtäväkortti sisältää opetussuunnitelmaan pohjautuvaa, havainnollista, konkreettista ja innostavaa tekemistä, jonka avulla lapsi pääsee soveltamaan oppimaansa käytännössä.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

Opetusmateriaalit ja koulutukset pyritään aina räätälöimään asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja ne hinnoitellaan tapauskohtaisesti oppilasmääristä ja koulutuksen osallistujamäärän ja tilatarpeiden mukaan. Lähetä meille yhteydenottopyyntö niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.