Lukukausimaksut läsnäopetus ja ohjattu verkko-opetus

250 € / lukukausi

Minirobottikerho 1–2

Robottikerho 1–5

Koodikoulu 1–5 ja syventävät ryhmät

Mini- ja Tutkijakerho 1 ja 2

290 € / lukukausi

Makerspace

Animointi

Tiedekoulun lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta. Harrastuksen kausimaksu laskutetaan lukukausittain. Syyslukukauden maksu muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä ja toimitetaan vahvistuksen mukana. Kevätlukukauden maksu lähetetään huoltajalle sähköpostilla joulukuussa.

Tasoryhmät, lukuvuosi ja lukukausi

Tiedekoulun harrastekerhot noudattavat Tiedekoulun opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelmat on suunniteltu kahden lukukauden mittaisiksi tasoryhmiksi, joka muodostaa lukuvuoden. Opiskeltuaan lukukaudet 1 ja 2, oppilas voi siirtyä seuraavalle tasolle. Esim. Robottikerho 1 taso muodostuu lukukausista 1lk1 ja 1lk2.

Harrastusryhmien oppitunnit

• Läsnäopetuksen ja ohjatun verkko-opetuksen lukukausi sisältää 15 kpl kerran viikossa pidettävää oppituntia.
  • Läsnäopetuksen oppitunnin kesto on noin 60 min, paitsi tutkijakerhoissa noin 45 min ja Makerspace 90 min.
  • Ohjatun verkko-opetuksen ohjauskerta on noin 60 min.

Ilmoittautuminen

• Ilmoittautuminen syyslukukaudelle varaa paikan koko lukuvuodeksi, oppitunnin ajankohdan pysyessä samana kevätlukukaudella.
  • Kevätlukukauden paikan voi perua 1.12. mennessä mikäli lapsi ei syystä tai toisesta halua jatkaa harrastusta tai  haluaa vaihtaa toiseen opintopolkuun.
  • Ilmoittaautuminen on sitova koko lukukaudelle. Lukukausimaksua ei palauteta kauden aikana vaikka oppilas keskeyttäisi tai ei osallistuisi harrastukseen.
  • Uusia alkeisryhmiä alkaa myös kevätlukukaudella. Kevätlukukaudella alkaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa. Myös osaan jatkoryhmistä on mahdollista tulla mukaan kevätlukukaudella, mikäli ryhmässä on paikkoja ja oppilaan lähtitaidot. Syyslukukaudella aloittaneiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätlukukaudelle.

Lukukausimaksut

• Syyslukukauden maksu muodostuu ilmoittautuessa. Laskun voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai vahvistuksen mukana tulevalla laskulla.
  • Kevätlukukauden lasku lähetetään sähköpostitse joulukuussa.
  • Huom! Early bird -etu voimassa kun ilmoittaudut viimeistään 31.5.2022. Nappaamme automaattisesti pois 15 € lukukausimaksusta.

Vakuutus

• Tiedekoulu ei vakuuta harrasteryhmissä käyviä lapsia.
Lapseni on harrastanut kaverinsa kanssa Robottikerhoa nyt reilun vuoden ja ollut hyvin innostunut harrastuksesta. Ohjaajat ovat olleet mukavia ja innostavia.

Ohjelmointi ›

Robotiikka ›