Lukukausimaksut

Läsnäopetuksen ja ohjatun verkko-opetuksen lukukausimaksut

285 € Makerspace

285 € Animointi 1

245 € Minirobottikerho 1 - 2

245 € Robottikerho 1-5

245 € Koodikoulu 1-5 ja syventävät ryhmät

245 € Mini- ja Tutkijakerho 1 ja 2

Toiminnasta

• Tiedekoulun harrastekerhot noudattavat Tiedekoulun opetussuunnitelmaa.
  • Läsnäopetuksen ja ohjatun verkko-opetuksen ryhmän lukukausi sisältää 15 kpl kerran viikossa pidettävää oppituntia.
  • Läsnäopetuksen oppitunnin kesto on noin 60 min, paitsi tutkijakerhoissa noin 45 min ja Makerspace 90 min.
  • Ohjatun verkko-opetuksen ohjauskerta on noin 60 min.
  • Opetussuunnitelmat on suunniteltu kahden lukukauden mittaisiksi, joka muodostaa lukuvuoden. Opiskeltuaan lukukauden 1 ja 2, oppilas voi siirtyä seuraavalle tasolle. Esim. Robottikerho 1 taso muodostuu lukukausista 1lk1 ja 1lk2.
  • Ilmoittautuminen syyslukukaudelle varaa paikan koko lukuvuodeksi, oppitunnin ajankohdan pysyessä samana myös kevätlukukaudella. Syyslukukauden maksu muodostuu ilmoittautuessa ja on mukana sähköpostiin tulevassa vahvistusviestissä, kevätlukukauden lasku lähetetään sähköpostitse joulukuussa.
  • Uusia alkeisryhmiä alkaa myös kevätlukukaudella ja osaan jatkoryhmiin on mahdollista tulla mukaan vasta kevätlukukaudella, mikäli ryhmässä on paikkoja. Kevätlukukauden uusien ryhmien ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa.
  • Tiedekoulu ei vakuuta harrasteryhmissä käyviä lapsia.