kotirobokerho -paketti

Olemme saaneet toiveita nykyisiltä mini- ja robottikerholaisilta sekä perheiltä, joilla ei ole mahdollisuutta tuoda lapsiaan harrastekerhoihin, että kotona olisi kiva legorakennella vastaavanlaisilla osilla ja sähkömoottorilla kuin harrasteryhmissä. Nyt tämä toive saadaan toteutumaan!

 

Kotirobokerho

Kotirobokerho pohjautuu Lasten Tiedekoulun omaan teemapohjaiseen Robottikerhon opetussuunnitelmaan. Robottikerhossa opetellaan mekaniikkaa rakentamalla teemapohjaisesti erilaisia rakenteita. Pikkuhiljaa lapsen taitojen karttuessa lapsi oppii soveltamaan erilaisia rakenteita tarkoituksenmukaisesti ja yhdistelemään niitä. Rakentaminen robottikerhossa poikkeaa selkeästi tavallisesta legojen rakentelusta ohjeiden mukaan siinä, että lapsille ei anneta valmiita ohjeita eikä rakentaminen tapahdu pyrkien yhteen tiettyyn lopputulokseen vaan lapsi saa itse määritellä oman kiinnostuksensa pohjalta millaisen rakennelman tekee esimerkiksi hihnapyörä-rakenteen ympärille. Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tai väärää mallia vaan jokainen rakennelma on oma luomuksensa. Yrittäminen, epäonnistuminen ja ongelmanratkaisu liittyvät olennaisesti tähän prosessiin ja aluksi lapsi voi tarvita tukea ja kannustusta.

 

Kotirobokerho-paketti sisältää?

Kotirobokerho on suunnattu 5 - 10 vuotiaille legorakentelusta ja mekaniikasta kiinnostuneille lapsille.

 

Kotirobokerho sisältää

  • 10 kpl teemakortteja, joissa on kerrottu teeman aihe, tarvittavat osat sekä idea– ja ohjekuvia rakentelua varten
  • 202 kpl valikoima legoja mm. hammasrattaita, stoppareita, niveliä ja akseleita
  • Legon Power Functions 8293 sarja sisältäen moottorin, valot, kytkimen ja patterikotelo. Paristot eivät kuulu mukaan pakettiin. 

Kotirobokerho on suunnattu 5-10- vuotiaille lapsille.

 

Huom! Kotirobottikerho ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.
 

Hinta: 190 € sis. postituskulut. 

 

Tilaukset käsitellään ja postitetaan asiakkaalle kun suoritus näkyy Suomen Tiedekoulu Oyn tilillä. 

 

Tilaukset: Alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi

 

Suomen Tiedekoulu Oy