tiedeklubi -oppimispaketit

Opi tiedettä, robotiikkaa ja ohjelmointia kotona!

Tiedeklubi on syntynyt Tiedekoulun lasten toiveista harrastaa luonnontieteiden tutkimista ja robotiikkaa myös kotona. Kotona vain ei aina ole samoja legoja, laitteita tai tarvikkeita, joita lapsi rakentelussa, tutkimuksissaan ja tekemisessään tarvitsee. Tiedeklubista löytyy jotakin kaikille pienille insinööreille, tutkijoille ja koodareille. Tiedeklubi tarjoaa mielekästä, innostavaa ja kehittävää tekemistä eri-ikäisille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet mekaniikasta, robotiikasta, luonnontieteistä tai ohjelmoinnista.

Tiedeklubin oppimispaketit sisältävät 10 aiheeseen liittyvää teemakorttia ja suurimman osan tarvikkeista, joita eri teemojen toteuttamiseen tarvitaan. Esimerkiksi Robokerho-oppimispaketti sisältää kaikki teemoihin tarvittavat Lego-osat ja 10 teemakorttia. Lapsi voi toki soveltaa oppimaansa ja rakentaa suurempia ja monimutkaisempia laitteita lisäämällä rakennelmiin kotona jo olevia Legojaan. Tutkijakerho-paketin kokeissa ja tutkimuksissa tarvitaan myös muutamia kotona käytettäviä tarvikkeita kuten  juomalaseja, lautasia ja lusikoita.

Lue lisää ja tutustu Tiedeklubin verkkokauppaan: www.tiedeklubi.fi