Tiedekoulu

Maria Leivo

 

Maria Leivo on Tiedekoulun perustaja ja Suomen Tiedekoulu Oy:n toimitusjohtaja. Maria kouluttaa opettajia ympäri Suomea ja on mukana erityisesti uusien ryhmien aloituksissa. Maria tekee pääasiassa uusien ryhmien sisällön ja opetussuunnitelmien suunnittelua ja toteuttaa pilottiryhmiä. Lisäksi Maria vastaa yhteistyöprojekteista sekä Tiedekoulun kehittämisestä. Maria on ohjannut monenlaisia luonnontiederyhmiä ja teknologiaryhmiä eri-ikäisille lapsille ja nuorille vuodesta 2012.

 

Marian yhteystiedot: 040 5235144, maria.leivo@tiedekoulu.fi

Nina Kainulainen

 

Nina Kainulainen on Tiedekoulun toinen perustaja ja vastaa Tiedekoulun operatiivisesta toiminnasta mm. ohjaajien koulutuksesta, ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja yhteistyöprojekteista. Nina sijaistaa tarvittaessa harrastekerhoja,  on mukana uusien ryhmien aloituksissa, tapahtumissa.  Nina tietää vastaukset kaikkiin lasten ja vanhempien kysymyksiin ja jos ei tiedä, niin tietää keneltä kysytään apua. Nina on opettanut eri ryhmiä Tiedekoulussa vuodesta 2015.

 

Ninan yhteystiedot: 044 988 1378, nina.kainulainen@tiedekoulu.fi

Riina Riihimäki

 

Riina Riihimäki vastaa Tiedekoulun sidosryhmistä ja asiakkuuksista sekä ulkoisesta viestinnästä ja yhteistyöprojekteista. Koulutukseltaan Riina on yhteiskuntatieteiden maisteri sekä psykoterapeutti. Ohjaajana Riinasta välittyy aito oppimisen ilo ja halu, sekä lempeä ja hyväksyvä kohtaamisen taito. Pienenä tyttönä Riina oli usein päiväkodin pihan kuraisin lapsi, koska hän rakensi hiekkalaatikolla tunnelia Kiinaan. Tällainen ”hands on”-tyyppinen utelias lähestymistapa elämään on säilynyt aikuisuuteen. Maailma on mahdollisuuksia täynnä! ”Minulle on tärkeää kohdata jokainen lapsi yksilönä. Jokainen on arvokas timantti juuri sellaisena kuin on.”

 

Riinan yhteystiedot: 045 108 1110, riina.riihimaki@tiedekoulu.fi

Turun & Kaarinan ohjaajat

 

Atte Häkkinen

 

Atte toimii ohjaajana Turun seudulla. Atte on tohtorikoulutettavana musiikkitieteenoppiaineessa Turun yliopistossa ja tekee väitöskirjaa kokeellisesta soitinrakennuksesta. Samaisesta opinahjosta hän on valmistunut filosofian maisteriksi. Tämän lisäksi hän on lukenut Tampereen yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä ja valmistunut Hämeenkyrössä elektroniikan- ja tietoliikennetekniikan asentajaksi. Tiede ja taide ovat olleet Aten intohimon kohteita pitkään. Taideteoksissaan ja kokeellisissa musiikkiesityksissään Atte yhdistelee erilaisia teknologioita luovilla tavoilla. Tämän lisäksi hän kirjoittelee artikkeleita lehtiin ja tietokirjoihin. Atella on kotona  3- ja 5-vuotiaat lapset. Vapaa-aika kuluukin lasten kanssa touhutessa ja luonnossa retkeillessä.

Lauri Pitkänen

 

Lauri toimii Tiedekoulun ohjaajana Turussa. Hän opiskelee Turun yliopistossa pääaineenaan fysiikka ja sivuaineina ohjelmointia sekä matematiikkaa. Laurin mielestä on aivan uskomatonta mitä kaikkea ympäröivästä maailmastamme on saatu selville tieteen keinoin. Tuntuu, että vain mielikuvitus on ollut rajana, kun katsoo historiaan ja miltä nykypäivä näyttää. Lauri haluaa innostaa lapsia tieteen ja teknologian pariin. Kiinnostus syntyy, kun pääsee itse tekemään ja näkemään mitä kaikkea jännittävää tieteen avulla voi tehdä. Ohjelmointi on voimakas työkalu, jolla ohjataan lähes kaikkea nykyajan teknologiaa tai ajetaan mallinnukset ja laskut tieteiden tutkimuksessa. Vapaa ajallaan Lauri lukee mielellään eri  tieteenalojen kirjallisuutta. Lauri harrastaa shakin pelaamista ja frispeegolfia sekä monipuolista ulkoilua esim. omia koiria lenkittäessä.

Laura Järvenpää

 

Laura toimii ohjaajana Turun seudulla. Hän opiskelee kulttuurientutkimusta Turun yliopistossa ja on kiinnostunut ihmisten tavoista tarinallistaa kokemuksiaan, arjen tutkimuksesta sekä vuorovaikutteisesta kerronnasta museoissa ja muissa kulttuuriperintökohteissa. Lauraa kiinnostaa myös kulttuuri- ja teknologia-alojen yhdistäminen, sillä hän on aiemmin valmistunut tietotekniikan diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta pääaineenaan ohjelmistotuotanto. Hän työskenteli täysipäiväisesti koodarina kuusi vuotta ja osa-aikaisena sitä ennen. Hän on aiemmin opettanut ohjelmoinnin jatkokursseja ylipisto-opiskelijoille ja tietokoneen käytön perusteita ikäihmisille. Vapaa-ajallaan Laura lukee ja kirjoittaa tarinoita, pelaa ja joskus myös koodaa videopelejä sekä viettää aikaa kissansa ja kavereidensa kanssa.

Matti Koskinen

 

Matti toimii ohjaajana Turun seudulla. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta filosofian maisteriksi matematiikasta, sivuaineinaan kasvatustieteet, sekä englantilainen filologia. Helsingin yliopistossa Matti on lisäksi opiskellut tietojenkäsittelytieteitä. Matti on siis matemaatikko, opettaja, koodari ja kielitieteilijä, mutta myös runoilija, palstapuutarhuri ja maailman ihmettelijä. Erityisesti viimeisintä hän harjoittaa kotona päiväkoti-ikäisten lastensa kanssa. Matti lukee aina mielellään jotain uutta, mutta uskoo, että käsillä ja silmillä oppii paremmin kuin kirjoista. Viimeiset vuodet Matti on viettänyt opettajana.

Pääkaupunkiseudun ohjaajat

Sara Enberg

 

Sara toimii Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Sara on kouluttautunut meribiologiksi ja väitöskirjassaan hän on tutkinut erityisesti merijään biologiaa ja talviaikaista leväyhteisön kehittymistä Itämeressä. Saran rakkaus luontoon ja tieteeseen heräsi viimeistään ala-asteella kun hänen luokanopettajansa adoptoi heidän luokalleen oman delfiinin. Saran suuri unelma oli tulla miekkavalastutkijaksi, mutta kun hän tajusi, että Itämeressä ei ole valaita, piti unelmaa hieman mukata. Samalla Sara kiinnostui yliopistossa opettamisesta, ja hän onkin ollut mukana järjestämässä ja opettamassa perustason kursseilla. Tiede on kokeilua ja uuden löytämistä, ja Sara pitääkin tärkeänä, että oppilaat saavat kokeilla, yrittää, erehtyä, oivaltaa ja onnistua (tai epäonnistua). Vapaa-ajallaan Sara nauttii retkeilystä ja lenkkeilystä sekä käy koiransa kanssa koirakoulussa TOKOa harrastamassa.

Jarkko Ruismäki

 

Jarkko toimii Tiedekoulun koodiryhmien ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Hän opiskelee tietotekniikkaa Aalto-yliopistossa. Koodaus,  pelit ja elokuvat ovat osa Jarkon vapaa-aikaa, vaikka harrastuksiin mahtuvat myös  musiikki ja urheilu eri muodoissa. Jarkko on aina ollut kiinnostunut uuden oppimisesta ja opiskelujen myötä hän on oppinut paljon ohjelmoinnista, tietokoneista ja IoT-maailmasta. Jarkko odottaakin innolla, että pääsee jakamaan oppimaansa muille koodareille ja koodauksesta kiinnostuneille.

Jouni Saari

 

Jouni toimii Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Jouni on opiskellut Helsingin yliopistossa taiteiden tutkimusta, jossa perehdytään taiteeseen osana kulttuuria ja yhteiskuntaa historiallisesti ja nykypäivänä. Hän uskoo tieteiden väliseen yhteistyöhön yli kultturi- ja alarajojen. Hän on kiinnostunut tieteestä ja taiteesta erityisesti musiikista. Musiikki voi olla viihdettä, mutta myös osa identiteettipolitiikkaa, lääketieteellinen työkalu tai historiallinen artefakti. Vapaa-ajallaan Jouni säveltää luoden elokuvallista sfäärien harmoniaa toiminimensä alla. Taide ja kulttuuri vastaavat esimerkiksi kysymyksiin keitä me olemme ja mitä on ihmisyys?

 

Tiedekoulussa Jouni haluaa opettaa luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällistä ja määrätietoista työskentelyä. Samalla hän haluaa tukea oppilaita yksilöllisesti ja ohjata kohti tulevaisuuden, mahdollisesti hyvin toisenlaista, työelämää, joka odottaa jo uusia osaajia ja persoonia.

 

Jasmin Kinnunen

 

Jasmin toimii Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Jasmin on viettänyt lapsuuden Espanjassa. Äidinkielenään viroa ja suomea puhuva Jasmin osaa siis sujuvasti myös englantia, espanjaa kuin katalaaniakin!  Hän on juuri suorittanut biologian kandidaatintutkinnon Englannissa.  Opinnoissaan hän on keskittynyt eläinperäisiin tauteihin ja tulevaisuuden tavoitteena on jatkaa mikrobiologian maisteriopintoihin.

 

Tiedekoulun ohjaajana Jasmin haluaa tehdä lapsille tutuksi biologian eri aloja. Vapaa-ajalla Jasmin harrastaa urheilua eri muodoissa. Yliopistossa hän on pelannut Rugbyä kolme vuotta ja nyt kiinnostunut maastojuoksusta ja kiipeilystä. Toinen vapaa-ajan harrastus on maalaus. Jasmin on nuoresta saakka rakastanut taidetta ja suorittanut mm. lukiossa kuvataiteen lukiodiplomin. Kotona on myös kolme koiraa, jonka kanssa on aina kivaa käydä pitkillä lenkeillä.

 

Milla Höglund

 

Milla aloittaa pääkaupunkiseudun ohjaajana syyslukukaudella. Milla on valmistunut luonnontieteiden kandidaatiksi ja jatkaa opiskeluaan Helsingin yliopistossa matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan maisteriohjelmassa. Tieteen lisäksi Millaa kiinnostaa leipominen sekä liikunta - ja erityisesti koripallo, jota hän onkin harrastanut lähes koko ikänsä! Millasta hauskaa on myös se, että tiede ja käytäntö kulkevat käsi kädessä: on esimerkiksi mielenkiintoista miettiä syytä, miksi pallon liike on heitettäessä kaareva tai millaisella laitteella pallon saisi lentämään mahdollisimman korkealle!

 

 

 

Olivia Jaakkola

 

 Olivia aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Hän opiskelee Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa ja haluaa kehittää tulevaisuudessa ihmisten hyvinvointia lisääviä keksintöjä tekniikan avulla. Olivian mielestä uuden oppiminen on tosi mielenkiintoista ja parasta siinä on ehdottomasti oivaltamisen ilo. Näitä riemun hetkiä hän haluaakin mahdollistaa paljon myös Tiedekoulun oppilaille.

Susanna Repo

 

Susanna aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana. Hän valmistuu luokanopettajaksi keväällä 2021. Sivuaineina Susanna on lukenut erityispedagogiikkaa sekä esi- ja alkuopetusta. "Opettamisessa pidän tärkeänä selkeää, suunniteltua ja pedagogisesti perusteltua toimintaa, jossa tavoitteena on asioiden ymmärtäminen ja oppimista edesauttavan ilmapiirin luominen," sanoo Susanna. Vapaa-ajalla Susanna harrastaa liikuntaa ja lenkkeily raikkaassa ulkoilmassa sekä metsäpoluilla on hänelle mieluista. Susannasta on ilo päästä Tiedekouluun opettamaan ja mahdollistamaan monenlaisia oivalluksia tutkimisen ja tieteen parissa!

 

Hanna-Mari Kuivalainen

 

Hanna-Mari eli Hata aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana. Hata on tuleva luokanopettaja ja jo nykyinen innokas luontoharrastaja. Keväisin ja kesäisin Hata tutkii heräävää luontoa mm. itse rakennettujen ötökkähotellien ja oman pienen puutarhan avulla. Luontoa tutkimalla on selvinnyt muun muassa, että kastemato on hirmuisen vahva, mehiläisellä on pitkä kieli ja iltaisin kasvimaalle joukolla matkanneet etanat luikertelevat ovelasti piiloon taskulampun valokeilaa. Kaikenlaiset luonnonilmiöt ja niiden tutkiminen kotoa ja ympäristöstä löytyvillä välineillä on erityisen kiinnostavaa. Tärkeintä oppimisessa onkin kokeilu, ihmettely ja omat oivallukset. Käytännön tutkimustensa ohella Hata myös opiskelee biologian perusopintoja yliopistossa. Aikaisemmin Hata on valmistunut TV- ja radioalan medianomiksi, joten kädessä pysyy myös kamera ja ääninauhuri. 

 

Erika Tasanen

 

Erika toimii alkeis- ja jatkokoodiryhmien ohjaajana Tiedekoululla. Erika on valmistunut viime vuonna psykologiksi ja suorittaa nyt tietotekniikan maisteriopintoja Jyväskylän yliopistossa. Sivuaineena hän opiskelee suurta mielenkiinnonkohdettaan tilastotiedettään. Erika on tehnyt vuosia töitä lasten parissa mm. leiriohjaajana sekä koulupsykologina, ja hän viihtyy loistavasti lasten seurassa. Erika onkin ihmisenä helposti lähestyttävä, innostava sekä kannustava. Vapaa-aikanaan Erikan voi löytää pelaamasta videopelejä, ihailemasta Helsingin luontoa tai soittamasta pianoa. Erika odottaa innolla, että pääsee tutustumaan uusiin, yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakaviin lapsiin sekä jakamaan yhdessä onnistumisen kokemuksia koodauksen parissa!

Tampereen ohjaajat

Helinä Pohjola

 

Helinä aloittaa syksyllä Tiedekoulun ohjaajana Tampereella. Syksyllä alkaa myös hänen toinen vuotensa Tampereen yliopistolla varhaiskasvatuksen opettajan opinnoissa. Aiemmin Helinä on opiskellut myös tietotekniikkaa, joten tekniikka on aina ollut lähellä sydäntä. Vapaa-ajalla Helinä harrastaa partiota ja luonnossa retkeilyä. Myös kaikenlaiset pelit, varsinkin tietopelit, ovat hänelle mieleistä puuhaa. Tämän kesän projektina on harjoitella frisbeegolfaamaan. Helinä odottaa innolla syksyä ja Tiedekoulun tuntien alkamista!

 

Noora Nummi

 

Noora on toinen Tampereen Tiedekoulun harrastekerhojen ohjaaja. Syksyllä hän aloittaa toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelun Tampereen yliopistossa. Tiedekoulun ohjaajana hänen tavoitteensa on olla tukemassa tiedekoululaisen oppimisen intoa ja ongelmanratkaisutaitojen kehittymistä. Nooran mielestä oppimisen kannalta on tärkeää päästä itse kokeilemaan käytännössä ja yrittämään erilaisia lähestymistapoja ratkaistavaan pulmaan. Jokaisella on oikeus löytää uuden oppimisen ja oivaltamisen kokemuksesta juontuva ilo!  Vapaa-ajalla Noora tykkää leipoa kakkuja ja liikuskella luonnossa. 

 

Porin ohjaaja

Noora Kaaresmaa

 

Noora aloittaa Tiedekoulun ohjaajana syyslukukaudella Porissa vastaten Mini- ja Robo- sekä Koodikoulun ryhmien ohjaamisesta. Noora on 20 -vuotias kemiantekniikan opiskelija. Vapaa-ajalla Nooran lukee kirjoja ja ratsastaa.

 

Jyväskylän ohjaajat

Siiri Parviainen

 

Siiri aloittaa syyslukukaudella kerhojen ohjaajana Jyväskylässä. Hän opiskelee  solu- ja molekyylibiologiaa Jyväskylän yliopistossa sivuaineinaan matematiikka ja tilastotiede. Siiri on erityisesti kiinnostunut genetiikasta ja bioinformatiikasta. Siiri rakastaa ongelmanratkaisua ja haluaa auttaa lapsia kehittämään heidän ongelmanratkaisutaitojaan. Ohjaajana Siiri on kannustava ja hän haluaa innostaa lapsia oppimaan uutta. Siiri on kotoisin Kuopiosta ja hän kävi siellä musiikkilukion. Vapaa-ajalla Siiri soittaa pianoa ja käy kuntosalilla. Siiri valmentaa myös lasten pesäpallojoukkuetta. 

 

Lappeenrannan ohjaaja

Jaana Gröhn

 

Jaana aloittaa Tiedekoulun ohjaajana syyslukukaudella Lappeenrannassa vastaten Mini- ja Robo- sekä Koodikoulun ryhmien ohjaamisesta. Jaana on yhteisöpedagogiopiskelija. Hänen tavoitteenaan on luoda innostava ja turvallinen ilmapiiri harrastuskerhoissa, joissa kaikilla on mukava olla ja oppia uutta."Tiedekoulussa ohjaajana toimiminen on minulle uusi ja mielenkiintoinen kokemus, josta uskon myös itse oppivani paljon. " Opintojen ohella Jaana mm. ulkoilee ja tykkää tehdä käsitöitä, sekä katsella sarjoja ja leffoja. Pitkäaikainen haave on myös oma koira, joten eri koirarotuihin tutustuminen on myös kiinnostavaa. 

 

 

Kuopion ohjaajat

Jyri Häkkinen

 

Jyri on Tiedekoulun Kuopion harrastekerhojen ohjaaja. Hän on 26-vuotias sellisti ja Sovelletun fysiikan opiskelija. Jyri on kotoisin Joulupukin kotikaupungista Rovaniemeltä. Musiikin opiskelu vei hänet ensin Tampereelle sellonsoittoa opiskelemaan ja edelleen Saksan Bach-kaupunki Leipzigiin. Jyri on aikaisemmin toiminut Huittisten musiikkiopiston sello-opena. Jyrin perheeseen kuuluvat vaimo Sara sekä Misu-kissa. 

 

Lapsena Jyrin lempiohjelma oli ehdottomasti myytinmurtajat. Sama kiinnostus ja uteliaisuus luonnonilmiöihin ja tieteeseen ovat säilyneet. Viime syksynä hän aloitti Sovelletun Fysiikan opinnot Itä-Suomen yliopistossa. "Sello-opettajan työssä  parasta oli lasten kanssa yhdessä tekeminen ja opettaminen. Erityisen hienoa oli huomata, kun oppilas sai onnistumisen kokemuksen opittuaan vaikean paikan kappaleessa tai ymmärrettyään jonkin uuden asian soittotekniikassa. Siitä sai itsekin huikean palkinnon!" Tiedekoulun ohjaajana Jyri haluaa innostaa oppijoita tutkimaan luonnonilmiöitä ja toimimaan tieteilijänä samanlaisella uteliaisuudella ja kiinnostuksella. "On myös upeaa, että saan ohjata tulevaisuuden huippu-koodareita  ja insinöörejä ohjelmoinnin maailmaan!"

Laura Toivanen

 

Laura on tietojenkäsittelytieteen opiskelija Kuopiosta. Hän aloittaa Tiedekoulun Kuopion harrastekerhojen ohjaajana syyslukukaudella. Hän on toiminut Snellmanin lasten yliopiston koodikerhossa apu- ja vastuuohjaajana sekä opettajasijaisena alakouluissa. "Minusta on hienoa nähdä oivaltamista, kehittymistä ja innostusta. Kerhoissa opitaan asioita tekemällä ja hahmottelemalla uutta asiaa. Ei haittaa, vaikka olisit konkari tai vasta-aloittelija, kiinnostus on tärkein ominaisuus."

Joensuun ohjaajat

Jura Koivumäki

 

Jura toimii syyslukukaudella Tiedekoulun Joensuun toisena ohjaajana. Hän opiskelee tällä hetkellä Itä-Suomen yliopistossa opettajaksi pääaineenaan kemia ja sivuaineina fysiikka ja  luokanopettajaopinnot. "Erityisesti kemiassa pidän siitä kun voi labrassa tehdä erilaisia kokeita ja nähdä mitä ihmeellisimpiä reaktioita." Vapaa-aikana Jura urheilee päivittäin, joko pelaten salibandya tai lenkkeillen. Jura on myös kiinnostunut lautapelien pelaamisesta  ja hyvän kelin sattuessa viihtyy mielellään ulkona luonnossa. Eläimet ovat kovasti Juran mieleen ja erityisesti kissat ja marsut ovat Juran mieleen. "Odotan innolla, että pääsen opettamaan kaikkia tieteestä kiinnostuneita ja toivotan omasta puolestani jokaisen tervetulleeksi Joensuun Tiedekouluun!"

 

Elisa Muikku

 

Elisa aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana Joensuussa. Hän opiskelee luokanopettajaksi ja aloittaa syksyllä neljännen opiskeluvuotensa. Vapaa-ajallaan hän tekee käsitöitä ja lenkkeilee. Uusiin asioihin tutustuminen ja aikaisemman osaamisen kehittäminen onnistuu Elisan mielestä parhaiten, kun itse pääsee tekemään ja kokeilemaan. Hän uskoo, että oppiminen on parhaimmillaan elämys, jota ei unohda! Elisasta on mahtavaa päästä järjestämään Tiedekoulun kerhoja syksyllä ja hän odottaa innolla tulevien kerholaisten tapaamista.

 

Oulun ohjaajat

Casimir Saastamoinen

 

Casimir on toinen Tiedekoulun Oulun ohjaajista ja tulee ohjaamaan peliohjelmoinnin kursseja.  Cassu on 22-vuotias tietotekniikan opiskelija, joka pitää luonnontieteistä, etenkin matematiikasta. "Vapaa-ajallani rakentelin pienempänä legoilla, nykyään pelailen usein tietokoneella, josta kiinnostus tietotekniikkaan ja ohjelmointiin on osittain syntynytkin."

 

 

Ohjatut verkkokurssit 

Jonna Varmo

 

Jonna toimii Tiedekoulun ohjattujen verkkokurssien ohjaajana. Jonna toimii myös opettajana Oulussa ja viimeistelee Oulun yliopistolla maisterivaiheen opintoja. Tulevaisuudessa Jonna valmistuu englannin aineenopettajaksi ja on erityisen kiinnostunut teknologiapainotteisesta opetuksesta. Tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä onkin toimia Learning and Educational Technologies – sivuaineen tiimoilta entistä teknologiapainotteisemman opetuksen parissa. Jonna on erityisen kiinnostunut koodaamisesta ja luonnontieteistä, ja laboratoriotyö on hänelle tuttua puuhaa. Vapaa-ajallaan Jonna harrastaa urheilua ja luonnossa liikkumista.

Oletko kiinnostunut työ- tai harjoittelupaikasta Tiedekoulussa?

Toimintamme kasvaessa etsimme koko ajan uusia ryhmänvetäjiä mukaan toimintaamme. Ryhmän vetäjältä toivomme joko humanistisen, kasvatustieteellisen, teknisen tai matemaattis-luonnontieteellisen alan koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta alalta sekä kokemusta lapsiryhmien vetämisestä ja/tai pedagogista koulutusta. Kaiken tämän lisäksi toivomme sinun olevan palavasti kiinnostunut ja innostunut tiede- ja teknologia-kasvatuksen edistämisestä sekä lasten kanssa työskentelystä.

 

Varsinaisten ryhmänvetäjien paikkojen lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille erilaisten toiminnan kehittämisen, markkinoinin sekä opetusmateriaali-projektien parissa. Olemme myös aina avoimia uusille ideoille!

 

Lisätietoja ja hakemukset: Maria Leivo, maria.leivo@tiedekoulu.fi

Suomen Tiedekoulu Oy