Tiedekoulu

Maria Leivo

 

Maria Leivo on Tiedekoulun perustaja ja Suomen Tiedekoulu Oy:n toimitusjohtaja. Maria kouluttaa opettajia ympäri Suomea ja on mukana erityisesti uusien ryhmien aloituksissa. Maria tekee pääasiassa uusien ryhmien sisällön ja opetussuunnitelmien suunnittelua ja toteuttaa pilottiryhmiä. Lisäksi Maria vastaa yhteistyöprojekteista sekä Tiedekoulun kehittämisestä. Maria on ohjannut monenlaisia luonnontiederyhmiä ja teknologiaryhmiä eri-ikäisille lapsille ja nuorille vuodesta 2012.

 

Marian yhteystiedot: 040 5235144, maria.leivo@tiedekoulu.fi

Riina Riihimäki

 

Riina Riihimäki vastaa Tiedekoulun sidosryhmistä ja asiakkuuksista sekä ulkoisesta viestinnästä ja yhteistyöprojekteista. Koulutukseltaan Riina on yhteiskuntatieteiden maisteri sekä psykoterapeutti. Ohjaajana Riinasta välittyy aito oppimisen ilo ja halu, sekä lempeä ja hyväksyvä kohtaamisen taito. Pienenä tyttönä Riina oli usein päiväkodin pihan kuraisin lapsi, koska hän rakensi hiekkalaatikolla tunnelia Kiinaan. Tällainen ”hands on”-tyyppinen utelias lähestymistapa elämään on säilynyt aikuisuuteen. Maailma on mahdollisuuksia täynnä! ”Minulle on tärkeää kohdata jokainen lapsi yksilönä. Jokainen on arvokas timantti juuri sellaisena kuin on.”

 

Riinan yhteystiedot: 045 108 1110, riina.riihimaki@tiedekoulu.fi

Asiakaspalvelu

Nina Kainulainen

 

Nina Kainulainen on Tiedekoulun toinen perustaja ja vastaa Tiedekoulun operatiivisesta toiminnasta mm. ohjaajien koulutuksesta, ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja yhteistyöprojekteista. Nina sijaistaa tarvittaessa harrastekerhoja,  on mukana uusien ryhmien aloituksissa, tapahtumissa.  Nina tietää vastaukset kaikkiin lasten ja vanhempien kysymyksiin ja jos ei tiedä, niin tietää keneltä kysytään apua. Nina on opettanut eri ryhmiä Tiedekoulussa vuodesta 2015.

 

Ninan yhteystiedot: 044 988 1378, nina.kainulainen@tiedekoulu.fi

Gerda Volt

 

Gerda eli Kerttu toimii Tiedekoululla Ninan oikeana kätenä ja hänen vastuualueella ovat mm. operatiivisten asioiden pyörittäminen ja kehitys sekä ilmoittautumisten hallinnointi. "Aivan mahtavaa olla osana harrastuksia, jollaisista olen itsekin pienestä pitäen haaveillut!"

 

Koulutukseltaan Kerttu on liiketalouden merkonomi sekä graafinen suunnittelija ja hän opiskelee parhaillaan Turun ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Vapaa-ajallaan Kerttu tykkää kokata, kuntoilla, retkeillä luonnossa, koota palapelejä sekä lukea.

 

 Kertun yhteystiedot: 050 385 5665, gerda.volt@tiedekoulu.fi

Turun & Kaarinan ohjaajat

 

Atte Häkkinen

 

Atte toimii ohjaajana Turun seudulla. Atte on tohtorikoulutettavana musiikkitieteenoppiaineessa Turun yliopistossa ja tekee väitöskirjaa kokeellisesta soitinrakennuksesta. Samaisesta opinahjosta hän on valmistunut filosofian maisteriksi. Tämän lisäksi hän on lukenut Tampereen yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä ja valmistunut Hämeenkyrössä elektroniikan- ja tietoliikennetekniikan asentajaksi. Tiede ja taide ovat olleet Aten intohimon kohteita pitkään. Taideteoksissaan ja kokeellisissa musiikkiesityksissään Atte yhdistelee erilaisia teknologioita luovilla tavoilla. Tämän lisäksi hän kirjoittelee artikkeleita lehtiin ja tietokirjoihin. Atella on kotona  3- ja 5-vuotiaat lapset. Vapaa-aika kuluukin lasten kanssa touhutessa ja luonnossa retkeillessä.

Lauri Pitkänen

 

Lauri toimii Tiedekoulun ohjaajana Turussa. Hän opiskelee Turun yliopistossa pääaineenaan fysiikka ja sivuaineina ohjelmointia sekä matematiikkaa. Laurin mielestä on aivan uskomatonta mitä kaikkea ympäröivästä maailmastamme on saatu selville tieteen keinoin. Tuntuu, että vain mielikuvitus on ollut rajana, kun katsoo historiaan ja miltä nykypäivä näyttää. Lauri haluaa innostaa lapsia tieteen ja teknologian pariin. Kiinnostus syntyy, kun pääsee itse tekemään ja näkemään mitä kaikkea jännittävää tieteen avulla voi tehdä. Ohjelmointi on voimakas työkalu, jolla ohjataan lähes kaikkea nykyajan teknologiaa tai ajetaan mallinnukset ja laskut tieteiden tutkimuksessa. Vapaa ajallaan Lauri lukee mielellään eri  tieteenalojen kirjallisuutta. Lauri harrastaa shakin pelaamista ja frispeegolfia sekä monipuolista ulkoilua esim. omia koiria lenkittäessä.

Laura Järvenpää

 

Laura toimii ohjaajana Turun seudulla. Hän opiskelee kulttuurientutkimusta Turun yliopistossa ja on kiinnostunut ihmisten tavoista tarinallistaa kokemuksiaan, arjen tutkimuksesta sekä vuorovaikutteisesta kerronnasta museoissa ja muissa kulttuuriperintökohteissa. Lauraa kiinnostaa myös kulttuuri- ja teknologia-alojen yhdistäminen, sillä hän on aiemmin valmistunut tietotekniikan diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta pääaineenaan ohjelmistotuotanto. Hän työskenteli täysipäiväisesti koodarina kuusi vuotta ja osa-aikaisena sitä ennen. Hän on aiemmin opettanut ohjelmoinnin jatkokursseja ylipisto-opiskelijoille ja tietokoneen käytön perusteita ikäihmisille. Vapaa-ajallaan Laura lukee ja kirjoittaa tarinoita, pelaa ja joskus myös koodaa videopelejä sekä viettää aikaa kissansa ja kavereidensa kanssa.

Matti Ahonen 

 

Matti toimii Turun Nummen toimipisteessä ohjaajana Robo1- ja Robo2-tunneilla. Datatieteilijänä päivätöitään tekevä Matti on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan data-analytiikka. Ohjaajana Matille on tärkeää, että jokainen oppilas tulee kuulluksi ja tuntee oppimisympäristön motivoivaksi. Matilta voit kysyä kiperiäkin kysymyksiä joihin varmasti löydetään vastaukset yhdessä oppimalla. 

 

Mattia motivoi uuden oppiminen ja hän pitää itsensä haastamisesta. Vapaa-aikanaan Matti touhuaa pienen tyttärensä kanssa sekä pelaa erilaisia pallopelejä.

Pääkaupunkiseudun ohjaajat

Sara Enberg

 

Sara toimii Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Sara on kouluttautunut meribiologiksi ja väitöskirjassaan hän on tutkinut erityisesti merijään biologiaa ja talviaikaista leväyhteisön kehittymistä Itämeressä. Saran rakkaus luontoon ja tieteeseen heräsi viimeistään ala-asteella kun hänen luokanopettajansa adoptoi heidän luokalleen oman delfiinin. Saran suuri unelma oli tulla miekkavalastutkijaksi, mutta kun hän tajusi, että Itämeressä ei ole valaita, piti unelmaa hieman mukata. Samalla Sara kiinnostui yliopistossa opettamisesta, ja hän onkin ollut mukana järjestämässä ja opettamassa perustason kursseilla. Tiede on kokeilua ja uuden löytämistä, ja Sara pitääkin tärkeänä, että oppilaat saavat kokeilla, yrittää, erehtyä, oivaltaa ja onnistua (tai epäonnistua). Vapaa-ajallaan Sara nauttii retkeilystä ja lenkkeilystä sekä käy koiransa kanssa koirakoulussa TOKOa harrastamassa.

Jarkko Ruismäki

 

Jarkko toimii Tiedekoulun koodiryhmien ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Hän opiskelee tietotekniikkaa Aalto-yliopistossa. Koodaus,  pelit ja elokuvat ovat osa Jarkon vapaa-aikaa, vaikka harrastuksiin mahtuvat myös  musiikki ja urheilu eri muodoissa. Jarkko on aina ollut kiinnostunut uuden oppimisesta ja opiskelujen myötä hän on oppinut paljon ohjelmoinnista, tietokoneista ja IoT-maailmasta. Jarkko odottaakin innolla, että pääsee jakamaan oppimaansa muille koodareille ja koodauksesta kiinnostuneille.

Jouni Saari

 

Jouni toimii Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Jouni on opiskellut Helsingin yliopistossa taiteiden tutkimusta, jossa perehdytään taiteeseen osana kulttuuria ja yhteiskuntaa historiallisesti ja nykypäivänä. Hän uskoo tieteiden väliseen yhteistyöhön yli kultturi- ja alarajojen. Hän on kiinnostunut tieteestä ja taiteesta erityisesti musiikista. Musiikki voi olla viihdettä, mutta myös osa identiteettipolitiikkaa, lääketieteellinen työkalu tai historiallinen artefakti. Vapaa-ajallaan Jouni säveltää luoden elokuvallista sfäärien harmoniaa toiminimensä alla. Taide ja kulttuuri vastaavat esimerkiksi kysymyksiin keitä me olemme ja mitä on ihmisyys?

 

Tiedekoulussa Jouni haluaa opettaa luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällistä ja määrätietoista työskentelyä. Samalla hän haluaa tukea oppilaita yksilöllisesti ja ohjata kohti tulevaisuuden, mahdollisesti hyvin toisenlaista, työelämää, joka odottaa jo uusia osaajia ja persoonia.

Milla Höglund

 

Milla aloittaa pääkaupunkiseudun ohjaajana syyslukukaudella. Milla on valmistunut luonnontieteiden kandidaatiksi ja jatkaa opiskeluaan Helsingin yliopistossa matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan maisteriohjelmassa. Tieteen lisäksi Millaa kiinnostaa leipominen sekä liikunta - ja erityisesti koripallo, jota hän onkin harrastanut lähes koko ikänsä! Millasta hauskaa on myös se, että tiede ja käytäntö kulkevat käsi kädessä: on esimerkiksi mielenkiintoista miettiä syytä, miksi pallon liike on heitettäessä kaareva tai millaisella laitteella pallon saisi lentämään mahdollisimman korkealle!

 

 

Olivia Jaakkola

 

Olivia aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana pääkaupunkiseudulla. Hän opiskelee Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa ja haluaa kehittää tulevaisuudessa ihmisten hyvinvointia lisääviä keksintöjä tekniikan avulla. Olivian mielestä uuden oppiminen on tosi mielenkiintoista ja parasta siinä on ehdottomasti oivaltamisen ilo. Näitä riemun hetkiä hän haluaakin mahdollistaa paljon myös Tiedekoulun oppilaille.

Hanna-Mari Kuivalainen

 

Hanna-Mari eli Hata aloittaa syyslukukaudella Tiedekoulun ohjaajana. Hata on tuleva luokanopettaja ja jo nykyinen innokas luontoharrastaja. Keväisin ja kesäisin Hata tutkii heräävää luontoa mm. itse rakennettujen ötökkähotellien ja oman pienen puutarhan avulla. Luontoa tutkimalla on selvinnyt muun muassa, että kastemato on hirmuisen vahva, mehiläisellä on pitkä kieli ja iltaisin kasvimaalle joukolla matkanneet etanat luikertelevat ovelasti piiloon taskulampun valokeilaa. Kaikenlaiset luonnonilmiöt ja niiden tutkiminen kotoa ja ympäristöstä löytyvillä välineillä on erityisen kiinnostavaa. Tärkeintä oppimisessa onkin kokeilu, ihmettely ja omat oivallukset. Käytännön tutkimustensa ohella Hata myös opiskelee biologian perusopintoja yliopistossa. Aikaisemmin Hata on valmistunut TV- ja radioalan medianomiksi, joten kädessä pysyy myös kamera ja ääninauhuri. 

Erika Tasanen

 

Erika toimii alkeis- ja jatkokoodiryhmien ohjaajana Tiedekoululla. Erika on valmistunut viime vuonna psykologiksi ja suorittaa nyt tietotekniikan maisteriopintoja Jyväskylän yliopistossa. Sivuaineena hän opiskelee suurta mielenkiinnonkohdettaan tilastotiedettään. Erika on tehnyt vuosia töitä lasten parissa mm. leiriohjaajana sekä koulupsykologina, ja hän viihtyy loistavasti lasten seurassa. Erika onkin ihmisenä helposti lähestyttävä, innostava sekä kannustava. Vapaa-aikanaan Erikan voi löytää pelaamasta videopelejä, ihailemasta Helsingin luontoa tai soittamasta pianoa. Erika odottaa innolla, että pääsee tutustumaan uusiin, yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakaviin lapsiin sekä jakamaan yhdessä onnistumisen kokemuksia koodauksen parissa!

Harshita Bhati

 

Harshita starts providing class room lessons of Mini- & Robotics as well as combined Programming 1 & 2 courses in Olari.  In addition to this she will be instructing Programing 1, 2 and 3 level courses as online courses in Spring term. Teaching is done in English!  We welcome both English speakers as well as children who would like to improve their English to these groups.

 

Harshita  s enrolled as a doctoral student at the Rajasthan Technical University India and is completing the rest of her doctoral thesis remotely. The topic of her dissertation is on utilizing image recognition and neural networks for enhancing agricultural output and reducing the need of manual monitoring by farmers. She loves data science, especially how data can be used for digging out meaningful insights. The process of making important decisions out of seemingly nothing delights her. She strongly believes that data analysis is an important skill and is here to stay for a long time. Before coming to Finland, she worked as an Assistant Professor in the computer science department.

 

She loves spending time with students as she believes that communication with students is also a great way of gaining knowledge. Many of her past students are still in touch with her. Being new in Finland, she spends most of her time traveling around Finland. She loves Indian classical dancing and goes hiking and biking whenever there is no snow.

Netta Alanko 

 

Netta aloittaa keväällä -22 Tiedekoulun ohjaajana Helsingissä. Netta on pitkään lasten ja nuorten kanssa työskennellyt yhteisöpedagogi, joka opiskelee tällä hetkellä kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi. Netta on utelias ja helposti uusista asioista innostuva ohjaaja ja ahkera kulttuurinkuluttaja. Vapaa-ajallaan Netta piirtää, kirjoittaa, pelaa Playstationia, lukee kirjoja ja viettää aikaa kissojensa Pillin ja Pullan kanssa.

Hämeenlinnan ohjaaja

Hanno Halonen

 

Hanno aloittaa Tiedekoulun ohjaajana kevätlukukaudella -22 Hämeenlinnassa. Työkseen Hanno toimii käsityön opettajana Hakkalan koulussa. Opettamisen ohella, hän toimii oppilaskunnan ohjaajana, Arxin kulttuuripolun yhdyshenkilönä ja on myös mukana Innokas-verkostossa. Hänelle on tärkeää olla mukana kannustamassa ja rikastuttamassa paikallista keksijä/tekijä/käsityökulttuuria. Kesällä 2020 Hanno palasi perheensä kanssa Suomeen, 25 vuoden ulkomaankokemus repussaan. Tuo retki alkoi, kun hän nuorena 17-vuotiaana lähti Australiaan opiskelemaan kuvitusta ja kuvanveistoa. Tietokoneet olivat juuri silloin pilkistämässä esiin (90-luku), joten opinnot saivat uudet käänteet tietokonegrafiikkaan ja interaktiiviseen elektroniikkaan. Matka jatkui Englantiin, jossa muutaman ensimmäisen vuoden Hanno työskenteli elokuva-alalla kuvakäsikirjoitusten ja hirviöefektien parissa. Sen jälkeen hän kouluttautui Design and Technology -aineen opettajaksi (suomeksi muotoilu ja teknologia). Tuo aine yhdisti Hannon mielenkiinnot tuotesuunnittelusta ja muotoiluprosessista robotiikkaan ja ohjelmointiin. Opettamisen sivussa Hanno työskenteli tapahtuma-alalla luoden interaktiivisia kokemusperäisiä installaatioita.  

Lahden ohjaaja

Henna Koponen

 

Henna aloittaa keväällä -22 Tiedekoulun ohjaajana Lahdessa. Henna on juuri valmistunut puutekniikan insinööriksi ja hänen päivätyönsä on tuotekehityksessä sahateollisuuden mittalaitteiden parissa. Henna on loputtoman kiinnostunut tieteen ja teknologian eri kiemuroista, hän toivookin innostavansa lapsia asian pariin. Hennan perheeseen kuuluu puoliso, tytär sekä Miki-koira. Vapaa-ajallaan kesäisin Henna puuhastelee puutarhassa, käy metsäretkillä ja uimassa. Talvella ehdoton suosikki on lumilautailu!

 

Henna on nuorempana harrastanut uintia ja sen loputtua hän jatkoi rakkaan harrastuksensa ylläpitämistä ohjaamalla eri ikäisille lapsille uimakoulua. Kiinnostus opettamiseen ja oppimisen ilon tarjoamiseen on edelleen vahva, ja siksi hän haluaakin jakaa osaamista eteenpäin lapsille. Henna odottaa innolla uusia haasteita koodauksen ja rakentelun parissa, ja tietenkin uusien oppilaiden tapaamista!

Tampereen ohjaajat

Helinä Pohjola

 

Helinä aloittaa keväällä -22 Tiedekoulun ohjaajana Tampereella. Syksyllä alkaa myös hänen toinen vuotensa Tampereen yliopistolla varhaiskasvatuksen opettajan opinnoissa. Aiemmin Helinä on opiskellut myös tietotekniikkaa, joten tekniikka on aina ollut lähellä sydäntä. Vapaa-ajalla Helinä harrastaa partiota ja luonnossa retkeilyä. Myös kaikenlaiset pelit, varsinkin tietopelit, ovat hänelle mieleistä puuhaa. Tämän kesän projektina on harjoitella frisbeegolfaamaan. Helinä odottaa innolla syksyä ja Tiedekoulun tuntien alkamista!

 

Noora Nummi

 

Noora on toinen kevään -22 Tampereen Tiedekoulun harrastusryhmien ohjaaja. Syksyllä hän aloittaa toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelun Tampereen yliopistossa. Tiedekoulun ohjaajana hänen tavoitteensa on olla tukemassa tiedekoululaisen oppimisen intoa ja ongelmanratkaisutaitojen kehittymistä. Nooran mielestä oppimisen kannalta on tärkeää päästä itse kokeilemaan käytännössä ja yrittämään erilaisia lähestymistapoja ratkaistavaan pulmaan. Jokaisella on oikeus löytää uuden oppimisen ja oivaltamisen kokemuksesta juontuva ilo!  Vapaa-ajalla Noora tykkää leipoa kakkuja ja liikuskella luonnossa. 

 

Porin ohjaaja

Kuva ja esittely tulossa pian!

Jyväskylän ohjaaja

Siiri Parviainen

 

Siiri toimii ohjaajana Jyväskylässä. Hän opiskelee  solu- ja molekyylibiologiaa Jyväskylän yliopistossa sivuaineinaan matematiikka ja tilastotiede. Siiri on erityisesti kiinnostunut genetiikasta ja bioinformatiikasta. Siiri rakastaa ongelmanratkaisua ja haluaa auttaa lapsia kehittämään heidän ongelmanratkaisutaitojaan. Ohjaajana Siiri on kannustava ja hän haluaa innostaa lapsia oppimaan uutta. Siiri on kotoisin Kuopiosta ja hän kävi siellä musiikkilukion. Vapaa-ajalla Siiri soittaa pianoa ja käy kuntosalilla. Siiri valmentaa myös lasten pesäpallojoukkuetta. 

 

Lappeenrannan ohjaaja

Kuva ja esittely tulossa pian!

Kuopion ohjaajat

Jyri Häkkinen

 

Jyri on Tiedekoulun Kuopion harrastekerhojen ohjaaja. Hän on 26-vuotias sellisti ja Sovelletun fysiikan opiskelija. Jyri on kotoisin Joulupukin kotikaupungista Rovaniemeltä. Musiikin opiskelu vei hänet ensin Tampereelle sellonsoittoa opiskelemaan ja edelleen Saksan Bach-kaupunki Leipzigiin. Jyri on aikaisemmin toiminut Huittisten musiikkiopiston sello-opena. Jyrin perheeseen kuuluvat vaimo Sara sekä Misu-kissa. 

 

Lapsena Jyrin lempiohjelma oli ehdottomasti myytinmurtajat. Sama kiinnostus ja uteliaisuus luonnonilmiöihin ja tieteeseen ovat säilyneet. Viime syksynä hän aloitti Sovelletun Fysiikan opinnot Itä-Suomen yliopistossa. "Sello-opettajan työssä  parasta oli lasten kanssa yhdessä tekeminen ja opettaminen. Erityisen hienoa oli huomata, kun oppilas sai onnistumisen kokemuksen opittuaan vaikean paikan kappaleessa tai ymmärrettyään jonkin uuden asian soittotekniikassa. Siitä sai itsekin huikean palkinnon!" Tiedekoulun ohjaajana Jyri haluaa innostaa oppijoita tutkimaan luonnonilmiöitä ja toimimaan tieteilijänä samanlaisella uteliaisuudella ja kiinnostuksella. "On myös upeaa, että saan ohjata tulevaisuuden huippu-koodareita  ja insinöörejä ohjelmoinnin maailmaan!"

Laura Toivanen

 

Laura on tietojenkäsittelytieteen opiskelija Kuopiosta. Hän aloittaa Tiedekoulun Kuopion harrastekerhojen ohjaajana syyslukukaudella. Hän on toiminut Snellmanin lasten yliopiston koodikerhossa apu- ja vastuuohjaajana sekä opettajasijaisena alakouluissa. "Minusta on hienoa nähdä oivaltamista, kehittymistä ja innostusta. Kerhoissa opitaan asioita tekemällä ja hahmottelemalla uutta asiaa. Ei haittaa, vaikka olisit konkari tai vasta-aloittelija, kiinnostus on tärkein ominaisuus."

Joensuun ohjaajat

Jura Koivumäki

 

Jura toimii keväällä -22 Tiedekoulun Joensuun toisena ohjaajana. Hän opiskelee tällä hetkellä Itä-Suomen yliopistossa opettajaksi pääaineenaan kemia ja sivuaineina fysiikka ja  luokanopettajaopinnot. "Erityisesti kemiassa pidän siitä kun voi labrassa tehdä erilaisia kokeita ja nähdä mitä ihmeellisimpiä reaktioita." Vapaa-aikana Jura urheilee päivittäin, joko pelaten salibandya tai lenkkeillen. Jura on myös kiinnostunut lautapelien pelaamisesta  ja hyvän kelin sattuessa viihtyy mielellään ulkona luonnossa. Eläimet ovat kovasti Juran mieleen ja erityisesti kissat ja marsut ovat Juran mieleen. "Odotan innolla, että pääsen opettamaan kaikkia tieteestä kiinnostuneita ja toivotan omasta puolestani jokaisen tervetulleeksi Joensuun Tiedekouluun!"

Elisa Muikku

 

Elisa aloittaa kevätukukaudella Tiedekoulun ohjaajana Joensuussa. Hän opiskelee luokanopettajaksi ja aloittaa syksyllä neljännen opiskeluvuotensa. Vapaa-ajallaan hän tekee käsitöitä ja lenkkeilee. Uusiin asioihin tutustuminen ja aikaisemman osaamisen kehittäminen onnistuu Elisan mielestä parhaiten, kun itse pääsee tekemään ja kokeilemaan. Hän uskoo, että oppiminen on parhaimmillaan elämys, jota ei unohda! Elisasta on mahtavaa päästä järjestämään Tiedekoulun kerhoja syksyllä ja hän odottaa innolla tulevien kerholaisten tapaamista.

 

Oulun ohjaaja

Casimir Saastamoinen

 

Casimir on Tiedekoulun Oulun ohjaaja.  Cassu on 22-vuotias tietotekniikan opiskelija, joka pitää luonnontieteistä, etenkin matematiikasta. "Vapaa-ajallani rakentelin pienempänä legoilla, nykyään pelailen usein tietokoneella, josta kiinnostus tietotekniikkaan ja ohjelmointiin on osittain syntynytkin."

 

 

Ohjattujen verkkokurssien ohjaaja

Jonna Varmo

 

Jonna toimii Tiedekoulun ohjattujen verkkokurssien ohjaajana. Jonna toimii myös opettajana Oulussa ja viimeistelee Oulun yliopistolla maisterivaiheen opintoja. Tulevaisuudessa Jonna valmistuu englannin aineenopettajaksi ja on erityisen kiinnostunut teknologiapainotteisesta opetuksesta. Tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä onkin toimia Learning and Educational Technologies – sivuaineen tiimoilta entistä teknologiapainotteisemman opetuksen parissa. Jonna on erityisen kiinnostunut koodaamisesta ja luonnontieteistä, ja laboratoriotyö on hänelle tuttua puuhaa. Vapaa-ajallaan Jonna harrastaa urheilua ja luonnossa liikkumista.

Oletko kiinnostunut työ- tai harjoittelupaikasta Tiedekoulussa?

Toimintamme kasvaessa etsimme koko ajan uusia ryhmänvetäjiä mukaan toimintaamme. Ryhmän vetäjältä toivomme joko humanistisen, kasvatustieteellisen, teknisen tai matemaattis-luonnontieteellisen alan koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta alalta sekä kokemusta lapsiryhmien vetämisestä ja/tai pedagogista koulutusta. Kaiken tämän lisäksi toivomme sinun olevan palavasti kiinnostunut ja innostunut tiede- ja teknologia-kasvatuksen edistämisestä sekä lasten kanssa työskentelystä.

 

Varsinaisten ryhmänvetäjien paikkojen lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille erilaisten toiminnan kehittämisen, markkinoinin sekä opetusmateriaali-projektien parissa. Olemme myös aina avoimia uusille ideoille!

 

Lisätietoja ja hakemukset: Maria Leivo, maria.leivo@tiedekoulu.fi

Suomen Tiedekoulu Oy