OHJATTU VERKKO-OPETUS KEVÄÄLLÄ 2022

Tiedekoulun opetussuunnitelman mukainen pitkäkestoinen tiede- ja teknologiaharrastus on nyt mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta ohjattuna verkko-opetuksena.  

 

Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 4! Ilmoittauduthan hyvissä ajoin, sillä vahvistamme ryhmät viikolla 3.

  • Syyslukukaudella harrastuksen aloittaneet oppilaat jatkavat ilman erillistä ilmoittautumista kevätlukukaudella harrastuksen jatkoryhmässä, jonka oppitunti samana päivänä ja kellonaikana kuin syyslukukaudella. Kevätlukukauden lasku lähetetään joulukuussa. Mikäli oppilas haluaa vaihtaa ryhmää tai ei jatka kevätlukukaudella, pyydämme ilmoittamaan 1.12.2021 mennessä. 
  • Uudet oppilaat ovat tervetulleita aloittamaan harrastuksen kevätlukukaudella. Alkeis- ja jatkoryhmiä alkaa kevätlukukaudella sekä läsnä- että ohjattuna verkko-opetuksena. 

Aikataulu:

  • Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 4. Koululaisten talvilomaviikko 8 ei ole oppitunteja.
  • Verkko-opetuksen alustalle oppilas saa ohjeet rekisteröityä noin viikkoa ennen lukukauden alkua. Jatkavalle oppilaalle uusi kurssipohja aukeaa myös noin viikkoa ennen kevätlukukauden alkua. 

Harrastusryhmät -sivulta löydät harrrastekerhojen kuvaukset ja tuntiteemat. Niihin on hyvä tutustua ennen ilmoittautumista.
FB sivuilta Tiedekoululaisten kuvat voit kurkata mitä ryhmissä tehdään!  

Micro:bit laitepakettia tarvitaan Koodikoulu 1lk2, 3lk1 ja 4lk1-IoT. Laitepaketteja saatavilla www.tiedekoulushop.com


RYHMÄT

Suomen Tiedekoulu Oy