Sinustako Tiedekoulun ohjaaja?

Lue lisää ja hae innostavaan työhön, jossa pääset ohjaamaan tulevaisuuden insinöörejä, koodareita ja tutkijoita!

Haemme STEM-harrastuskerhojen ohjaajia lukuvuodelle 2023–24 toimipisteisiimme Helsingistä Ouluun. Rekrytoimme muutamia kokoaikaisia ohjaajia pk-seudulle sekä osa-aikaisia ohjaajia eri puolille Suomea. Jos kuvaat itseäsi sanoin luova, rohkaiseva, energinen ja lasten kanssa työskentelystä nauttiva, voi Tiedekoulun tiede- ja teknologiaharrastusryhmien ohjaus olla juuri sinun juttusi! Työt starttaavat viikolla 34 syyslukukauden alkaessa.

Toivomme sinulta kiinnostusta tiede- ja teknologiakasvatukseen sekä tutkivaa ja innostavaa työskentelyotetta. Oppimispolkujamme ovat robotiikka, ohjelmointi sekä luonnontieteet. Ryhmiä on monen tasoisia aloittelijoista jatkoryhmiin, joten arvostamme monenlaisen työkokemuksen omaavia ohjaajia. Pääasia on positiivinen asenne ja avoin lähestymistapa. Hyvä mielikuvitus on plussaa!

Ohjauskertoja on yhden ryhmän osalta lukukauden aikana 15. Yksi oppitunti kestää aina 45–60 minuuttia. Työ sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin klo 17–20, lisäksi viikonlopputunnit ovat mahdollisia. Sinulla on halutessasi mahdollisuus ohjata myös tiedeleirejä koululaisten loma-aikoina (pk-seutu ja Turku).

Koulutustaustasi voi olla tekniikan, luonnontieteiden, tietojenkäsittelyn tai humanistisen alan. Voit olla kokenut koodari, joka etsii extra-iltatöitä tai aloitteleva luonnontieteilijä tai humanisti. Koulutamme valitut henkilöt työhön – olennaisinta on aito halu ja kiinnostus uuden oppimiseen.

Kannustamme lapsia luovuuteen luomalla avoimen ja sallivan ympäristön heidän omille oivalluksille, sekä antamalla tilaa itsenäiselle ongelmanratkaisulle. Edellytämme sinulta hyvää epävarmuuden sietokykyä sekä taitoa ohjata lapsia yksilöllisesti.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä Tiedekoululla, hae ohjaajan paikkaa heti! Hakulomake avautuu uuteen välilehteen Täytä hakemus -painiketta klikkaamalla. Lähetäthän hakemuksesi pikapuolin, etenemme hakuprosessin seuraavaan vaiheeseen heti sopivien ohjaajien löydyttyä.

Täytä hakemus
Loistavaa toimintaa kaikille pienille insinööreille ja tutkijoille! Opetussuunnitelma ja opetusteemat on suunniteltu pedagogisesti erittäin taidokkaasti ja lapsilähtöisyys on huikeaa. Mitään hassuja propellihattuja täällä ei näy vaan toiminta on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja todella laadukasta. Kiitos ja suosittelut!
Lapsemme on jäänyt Tiedekoulun Minitutkijakerhoon hyvällä mielellä ja ollut hyväntuulinen haettaessa. Kotona on kertonut tunnin sisällöstä johdonmukaisesti, esitellyt miten kokeita on tehty ja halunnut tehdä niitä kotona yhdessä vanhempien kanssa.
Yhdeksänvuotiasta robottikerholaista on ollut aiemmin vähän vaikea innostaa harrastuksiin. Robottikerhoon lähtemistä kuitenkin odotetaan joka kerran palavalla innolla. Tänään kommentti lomaviikon jälkeen oli: "Jee, kivaa kun tänään pääsee kerhoon! Siellä on tosi kivaa, siellä ei koskaan arvostella ketään." Kiitos, olette onnistuneet siinä tärkeimmässä!
Huippuharrastus lapsille, tänne lähdetään aina yhtä innoissaan!
Yleisesti kovasti olemme pitäneet Tiedekoulusta ja varmasti jatkossakin meiltä sinne tulee lapsia. Perheen vanhin lapsi onkin jo kolmatta vuotta teillä. Ja kolmas perheen kuopus haluaa ehdottomasti mukaan ensi syksynä

Tutustu Tiedekoulun oppimispolkuihin

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa