Sinustako Tiedekoulun ohjaaja?

Tule mukaan innostavaan työhön, jossa pääset ohjaamaan tulevaisuuden insinöörejä, koodareita ja tutkijoita! Rekrytoimme jo nyt kevätlukukaudelle uusia ohjaajia, sijaisia ja leiriohjaajia.

Haemme osa-aikaisia STEM-harrastuskerhojen ohjaajia. Jos kuvaat itseäsi sanoin luova, rohkaiseva, energinen ja lasten kanssa työskentelystä nauttiva, voi Tiedekoulun tiede- ja teknologiaharrastusryhmien ohjaus olla juuri sinun juttusi!

Toivomme sinulta kiinnostusta tiede- ja teknologiakasvatukseen sekä tutkivaa ja innostavaa työskentelyotetta. Oppimispolkujamme ovat robotiikka, ohjelmointi sekä luonnontieteet. Ryhmiä on monen tasoisia aloittelijoista jatkoryhmiin, joten arvostamme monenlaisen työkokemuksen omaavia ohjaajia. Pääasia on positiivinen asenne ja avoin lähestymistapa. Hyvä mielikuvitus on plussaa!

Ohjauskertoja on yhden ryhmän osalta lukukauden aikana 15. Yksi oppitunti kestää aina 45–60 minuuttia. Työ sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin klo 17–20, lisäksi muutamissa toimipisteissä harrastusryhmät viikonloppuisin. Sinulla on halutessasi mahdollisuus ohjata myös tiedeleirejä koululaisten loma-aikoina (pk-seutu ja Turku).

Koulutustaustasi voi olla tekniikan, luonnontieteiden, tietojenkäsittelyn tai humanistisen alan. Voit olla kokenut koodari, joka etsii extra-iltatöitä tai aloitteleva luonnontieteilijä tai humanisti, kauppatieteilijä tms. Koulutamme valitut henkilöt työhön – olennaisinta on aito halu ja kiinnostus uuden oppimiseen sekä tiedon jakaminen motivoituneille lapsille ja nuorille.

Kannustamme lapsia luovuuteen luomalla avoimen ja sallivan ympäristön heidän omille oivalluksille, sekä antamalla tilaa itsenäiselle ongelmanratkaisulle. Edellytämme sinulta hyvää epävarmuuden sietokykyä, kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Tiedekoulun harrastusryhmissä ohjaamme ja kannustamme lapsia uuden oppimiseen ryhmänä huomioiden yksilölliset tarpeet.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä Tiedekoululla, hae ohjaajan paikkaa heti! Hakulomake avautuu uuteen välilehteen Täytä hakulomake -painiketta klikkaamalla. Käsittelemme hakemuksia viikoittain ja olemme yhteydessä haastatteluihin kutsuttaville sähköpostilla.

Täytä hakemus ›
Poikani on tykännyt käydä tiedekoulussanne todella paljon ja itsenikin mielestä toimintanne on oikein hienoa ja arvokasta.

Ohjelmointi ›

Robotiikka ›