Käyttöehdot

Suomen Tiedekoulu Oy (Tiedekoulu)
y-tunnus 2705699-5
p. 044 988 1378

Rekisteriseloste

HARRASTUSKERHOT

Ilmoittautuminen
Tiedekoulun harrastuskerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Syyslukukaudella ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukaudeksi). Harrastuskerhosta paikka varataan automaattisesti sekä syys- että kevätlukukaudelle kun ilmoittaudutaan syyslukukauden ryhmään. Näin voidaan varmistaa harrastuskerhon paikka myös kevätlukukauden jatkoryhmästä. Kevätlukukaudella harrastuksen aloittavat ilmoittautuvat vain kevätlukukaudelle.

Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki lukukausimaksuun. Syyslukukaudelta kevätlukukaudelle jatkaville kevätlukukauden maksu lähetetään joulukuussa automaattisesti sähköpostitse. Mikäli oppilas ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@tiedekoulu.fi joulukuun alkuun (1.12.) mennessä.

Läsnäopetus harrastuskerhopaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Ryhmän muodostumisen minimikoko on 4 oppilasta. Mikäli ryhmää ei muodostu, Tiedekoulu tarjoaa paikkaa toisesta vastaavasta läsnäopetuksen ryhmästä tai maksettu lukukausimaksu palautetaan. Varasijalla odottaville ilmoitetaan mahdollisesta peruutuspaikasta puhelimitse ja/tai sähköpostilla.

Lukukausimaksu
Harrastuskerhon lukukausimaksu muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksu sisältää 20 € ilmoittautumis- ja rekisteröintimaksun. Lukukausimaksulla on normaali 14 vrk maksuaika. Voit maksaa lukukausimaksun suoraan ilmoittautumisen yhteydessä sivujen ohjeiden mukaan. Vaihtoehtoisesti maksaminen onnistuu ilmoittautumisen vahvistusviestissä olevan maksulomakelinkin kautta. Pyydämme käyttämään laskun viitenumeroa.

Erääntyneestä maksusta lähetämme maksukehotuksen, josta veloitus on 5 €. Perintätoimiston hoidettavaksi siirrämme laskut, joita ei ole maksettu maksukehotuksen eräpäivään mennessä tai joiden maksusta ei ole sovittu, tai joiden kohdalla ei ole pysytty ennalta sovitussa maksuaikataulussa. Maksuihin liittyvissä asioissa lisätietoja info@tiedekoulu.fi.

Peruutusehdot
Harrastusryhmän läsnäopetusryhmät muodostetaan ilmoittautumisten perusteella ja ilmoittautuminen on sitova. Viikkoa ennen lukukauden alkua peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % lukukausimaksusta. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koko lukukausimaksun. Paikan käyttämättä jättäminen ei ole peruutus.

Ryhmän tai toimipisteen vaihto
Ryhmää tai toimipistettä on mahdollista vaihtaa ennen lukukauden alkua tai lukukauden aikana, mikäli toisessa ryhmässä on tilaa. Ryhmän tai toimipisteen vaihdoksista pyydämme olemaan yhteydessä heti tarpeen ilmetessä sähköpostilla info@tiedekoulu.fi.

Yleistä lukukaudesta ja oppitunneista
Lukukausimaksu käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Harrastuskerhojen oppitunnit ovat kestoltaan noin 60 min, poikkeuksena Mini- ja Tutkijakerhot noin 45 min. Koulujen loma-aikoina ja kirkollisina pyhäpäivinä ei ole oppitunteja. Tiedotamme Tiedekoulun nettisivuilla ja Facebook-sivuilla mahdollisista poikkeusaikatauluista. Yleisistä asioista tiedotamme lukukauden alussa ja sen aikana sähköpostitse. Tarkistathan huolellisesti myös Roskaposti- ja Mainospostikansiot, harmillisen usein sähköpostiviestit ohjautuvat näihin kansioihin. Tarvittaessa olethan yhteydessä ja pyydä viestin uudelleenlähetystä info@tiedekoulu.fi.

Tiedekoulu harrastuskerhoihin oppilaat osallistuvat ilman huoltajia. Yleensä pienintäkin ja ensimmäistä kodin ulkopuolista harrastusta aloittavaa rauhoittaa tieto, että oma vanhempi odottaa lähistöllä ja tulee hakemaan oppilasta oppitunnin päättyessä. Ohjaajillamme on huoltajien yhteystiedot käytössä kaiken varalta. Ohjaajan yhteystiedot jaetaan ryhmiin osallistuvien oppilaiden huoltajille lukukauden alussa infoviestillä. Harrastuskerhojen oppitunneilla työrauha on tärkeä. Harrastuskerhojen ryhmät ovat verrattain pienet, joten oletamme osallistuvien oppilaiden osaavan toimia yhteistyössä, noudattaa ohjeita ja antaa toisilleen työrauhan. Olemme yhteydessä ennakoidusti huoltajiin, mikäli oppilas häiritsee toistuvasti oppitunnin työrauhaa. Pyydämme huoltajaa ensisijaisesti tulemaan oppitunnin ajaksi odottamaan eteistilaan. Yleensä tieto oman huoltajan odottamisesta lähistöllä rauhoittaa ja oppilas voi keskittyä oppitunnin tekemiseen. Ei-toivottu käyttäytyminen voidaan näin katkaista ja oppilas voi keskittyä olemaan oma itsensä ja toimimaan oppitunneilla osana ryhmää. Tiedekoululla on mahdollisuus keskeyttää oppilaan lukukausi tilanteessa, jossa oppilaan oppituntia häiritsevää käytöstä ei saada muutettua. Jäljellä olevaa lukukausimaksua ei näissä tapauksissa hyvitetä.

Oppituntien peruuntuminen ja muut erityitilanteet

Ohjaajan sairastuessa tai estyessä ohjata oppitunteja, pyrimme ensisijaisesti järjestämään oppitunneille sijaisen. Mikäli joudumme perumaan oppitunnin, huoltajalle ilmoitetaan mahdollisimman pian sähköpostitse ja tekstiviestillä, mikäli peruutus/este tapahtuu samana päivänä, kun oppitunnit pidettäisiin. Korvaava oppitunti järjestetään lukukauden lopussa.

Tiedekoulu pidättää oikeuden muutoksiin poikkeustilanteessa, kuten pandemian, luonnonkatastrofin tai force majeuren, sähkökatkon tai muun vastaavan Tiedekoulusta riippumattoman häiriön sattuessa. Toiminta pyritään kuitenkin lähtökohtaisesti toteuttamaan tavanomaiseen tapaan. Tarvittaessa Tiedekoulu voi siirtää kauden alku- tai päättymispäivää, korvata lähiopetusta etäopetuksella (esim. online-tunneilla) ja/tai siirtää tunnit järjestettäväksi myöhemmin.

Vakuutus
Tiedekoulu ei vakuuta tiedekoululaisia. Huoltaja voi ottaa itse vapaaehtoisen harrastustoiminnan kattavan vakuutuksen.

 

LEIRIT

Ilmoittautuminen
Tiedekoulun päiväleirille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla. Leiripaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri vahvistetaan sähköpostitse, kun leirille on ilmoittautunut min. 4 osallistujaa. Leiri vahvistetaan tai perutaan viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua. Mikäli päiväleiriä ei muodostu, Tiedekoulu tarjoaa paikkaa toisesta vastaavasta tai ilmoittautuminen perutaan. Varasijalla odottaville ilmoitetaan mahdollisesta peruutuspaikasta puhelimitse ja sähköpostilla.

Leirimaksu
Päiväleirit laskutetaan leirin vahvistamisen yhteydessä ja lasku toimitetaan ilmoittautujalle sähköpostilla. Sisaralennuksia ei ole käytössä. Laskun maksuaika on 14 vrk. Pyydämme käyttämään laskulla olevaa viitenumeroa. Erääntyneestä, avoimesta laskusta lähetämme maksukehotuksen, josta veloitus on 5 €. Perintätoimiston hoidettavaksi siirretään laskut, joita ei ole maksettu maksukehotuksen eräpäivään mennessä tai jos sovittua maksujärjestelyä ei ole noudatettu. Maksuihin liittyvissä asioissa lisätietoja info@tiedekoulu.fi.

Peruutusehdot
Leiripaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Päiväleirit vahvistetaan ilmoittautumisten perusteella. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 7 vrk ennen leirin alkua olemalla sähköpostitse info@tiedekoulu.fi. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme leirimaksun. Leiriltä poisjäänti ei ole peruutus.

Yleistä päiväleireistä
Päiväleirin ryhmäkoko on max. 10 oppilasta. Leiriläiset ovat leiristä riippuen 7–15-vuoden ikäisiä. Pienessä ryhmässä toimittaessa oletamme, että osallistujat osaavat toimia ryhmässä. Leirille oppilas osallistuu itsenäisesti ilman huoltajaa. Toivomme, että huoltaja kertoo leiri-ilmoittautumisen lisätiedoissa mahdollisista eritystarpeista tai allergioista, jotka leiriohjaajan on hyvä tietää. Mikäli oppilas toistuvasti häiritsee päiväleirin työrauhaa, olemme yhteydessä huoltajaan. Tarvittaessa huoltaja pyydetään hakemaan oppilas leiriltä.

Leirin peruuntuminen ja muut erityitilanteet
Ohjaajan sairastuessa tai estyessä ohjata leiriä, pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Mikäli joudumme perumaan leirin, huoltajalle ilmoitetaan mahdollisimman pian sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Tiedekoulu pidättää oikeuden muutoksiin poikkeustilanteessa, kuten pandemian, luonnonkatastrofin tai force majeuren, sähkökatkon tai muun vastaavan Tiedekoulusta riippumattoman häiriön sattuessa. Toiminta pyritään kuitenkin lähtökohtaisesti toteuttamaan tavanomaiseen tapaan.

Vakuutus
Tiedekoulu ei vakuuta päiväleireille osallistuvia. Huoltaja voi ottaa itse vapaaehtoisen leiritoiminnan kattavan vakuutuksen.

Poikani on tykännyt käydä tiedekoulussanne todella paljon ja itsenikin mielestä toimintanne on oikein hienoa ja arvokasta.
Tiedekoulu vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tämä on ollut oikein mukava lahja isovanhemmilta innokkaalle legorakentajalle, vanhemmatkin tykkäävät.
Lapsemme käy Minirobokerhossa Turussa ja olemme pitäneet opetuksesta todella paljon. Hän on kehittynyt taidoissaan huimasti.
Mukavaa lapsellamme on aina minirobottikerhossa ollut.
Meidän keskimmäisen pojan kohdalla olette onnistuneet kympin arvoisesti. Aluksi poika kaipasi viime kauden miesopettajaa, mutta on päässyt naisopettajan kanssa hyvin yhteistyöhön. Välillä kun olen hakenut poikaa sieltä on ollut ilo huomata, kuinka ope on sitoutunut positiivisella kosketuksella harrasteopettamiseen!!!

Tutustu Tiedekoulun oppimispolkuihin

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa