KEVÄTLUKUKAUSI 2018

Lasten Tiedekoulun ilmoittautuminen kevätlukukauden uusiin, alkaviin ryhmiin on alkanut!

Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja päättyy toukokuussa viikoilla 18 ja 19. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä i -toimintokehotetta painamalla.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudeksi. Ryhmät muodostetaan ja opettajien resurssit varataan ilmoittautumisten perusteella.  Ilmoittautuminen vahvistetaan automaatisella sähköpostiviestillä, jossa on mukana linkki lukukausimaksuun. Valitsehan ryhmän huolella.

Jatkoryhmät ovat salasanasuojattuja. Nykyisten tiedekoululaisten huoltajille on sähköpostilla toimitettu lisätietoa.

Lasten Tiedekoulu ei vakuuta harrastekerhoihin tai päiväleireillä käyviä lapsia.

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi