KEVÄTLUKUKAUSI 2019

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019 on alkanut! Mukana on uusia alkavia ryhmiä ja ryhmiä, joihin otamme mukaan uusia lapsia. Olethan yhteydessä, mikäli lapsella on aikaisempaan harrastuneisuutta ohjelmoinnista tai robotiikasta. Katsotaan yhdessä sopiva jatkoryhmä.

Ilmoittautumislomakkeen löydät -> valitse Ilmoittautuminen-valikosta tai alla olevasta listasta alue esim. Etelä-Suomi ja sen alta löydät paikkakunnittain ja toimipisteittäin ryhmät!

Jatkavat tiedekoululaiset - erillistä ilmoittautumista kevääksi ei tarvita!

Syyslukukaudella mukana toiminnassa olleet jatkavat harrastustaan opetussuunnitelman mukaisessa jatkoryhmässä keväällä automaattisesti. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita!  Ryhmät eivät myöskään ole näkyvissä nettisivuilla. Jos lapsi haluaa vaihtaa ryhmää tai harrastuspäivää, ota yhteyttä info@tiedekoulu.fi.

Alueet