SYYSLUKUKAUSI 2017

 

Syyslukukausi alkaa viikolla 34 ja päättyy viikolla 49 ja 50. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Lisätiedot ryhmän sisällöstä, toimipisteestä, aikataulusta ja lukukausimaksusta näkyy ryhmän edestä toimintokehotetta painamalla. Valitsethan ryhmän huolellisesti ja huomioit, että ilmoittatuminen on sitova. Ilmoittautuminen vahvistetaan automaatisella sähköpostiviestillä, jossa on mukana myös maksu. 

 

UUTUUS - Tiedekerhojen 8 oppitunnin ryhmät aloittavat viikolla 40 Turun Nummessa, Piikkiössä, Haukiputaalla, Lahdessa ja Espoon Olarissa. 

 

Jatkoryhmät

Robotti- ja Koodikoulun jatkoryhmät (1lk2 jne.) on tarkoitettu kevätlukukaudella tai jo aikaisemmin Lasten Tiedekoulun toiminnassa aloittaneille lapsille, joilla on jatkoryhmiin vaadittava tietotaito ja osaaminen. Ryhmiin ilmoittautuaksesi tarvitset salasanan, jonka olemme toimittaneet jatkavien tiedekoululaisten huoltajille sähköpostitse. Mikäli lapsellasi on aikaisempaa harrastuneisuutta muualta, niin otathan yhteyttä sopivan jatkoryhmän varmistamiseksi.

 

Uudet alkeisryhmät

Syyslukukauden alkeisryhmät (Minirobottikerho, Robottikerho, Tutkijakerho ja Koodikoulu ((1lk1) on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat  aloittaa Lasten Tiedekoulun toiminnassa ja nykyisille tiedekoululaisille, jotka haluavat siirtyä tai ottaa toisen harrastuksen nykyisen rinnalle.  

Lisätietoa: info@tiedekoulu.fi