Päiväleirit

Lasten Tiedekoulu järjestää Turussa ja Olarissa sekä uutena, Helgsingin Munkkiniemessä suosittuja päiväleirejä koululaisten loma-aikoina.  Kesäkuun päiväleirit järjestetään klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Päiväleiri koostuu viidestä 45 min pituisesta oppitunnista. Lounasaikaan lapset syövät kotoa tuomansa eväät Lasten Tiedekoulun tiloissa. Iltapäivällä Lasten Tiedekoulu tarjoaa välipalan. Päiväleireille on leirin teeman mukaan suositusikä, mutta tämä on vain suositus! 

 

Turun ja Olarien leirien minimikoko on neljä lasta, Munkkiniemen leirien minimikoko on viisi lasta. Leiri-ilmoittautuminen, samoin kuin leiri vahvistetaan sähköpostilla. Lisätiedot kohtaan pyydämme tiedon, mikäli lapsi osallistuu vain osaan leiriä. Leirilaskut lähetetään leiriviikolla sähköpostitse.

 

Kesäkuun päiväleirien ilmoittautuminen on alkanut! 

 

Leirihinnat:

1 pv    70€

2 pv  125€

3 pv  190€

4 pv  227€

5 pv  260€

 

Ilmoittautuminen:

 

Lasten Tiedekoulu järjestää päiväleiriä:

Espoon Olarissa, osoitteessa Maapallonkatu 8 C, 02210 Espoo

Turussa, osoitteessa Vanha Hämeentie 42, 20540 Turku

Helsingin Munkkiniemessä, osoitteessa Kadetintie 19, 00330 Helsinki (Avartamon tilat)

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Päiväleirien kuvaukset:

 

Koodileiri 7-12v - 2 pv tai 3pv

Koodileirillä käydään läpi ohjelmoinnin perusteita visuaalisten ohjelmointisovellusten avulla ja harjoitellaan ohjelmointia tekemällä oma ohjelmointiprojekti. Koodileiri on tarkoitettu ohjelmointia aloitteleville ja jo edistyneemmille. Leirin opettaja ohjaa lapsia yksilöllisesti näiden aikaisemman harrastuneisuuden ja ohjelmointikokemuksen perusteella. Oma kannettava tietokone mukaan. Lasten Tiedekoululla on 1-2 lainatietokonetta, joita voi vuokrata päiväleirin ajaksi. Kysy lisää. Lasten Tiedekoululla on nettiyhteys.

 

Peliohjelmointi 11-15v 2pv

Peliohjelmointileirillä harjoitellaan pelistrategiaa suunnittelemalla ja toteuttamalla tietokonepeli. Leiri sopii ohjelmointia jo harrastaneille lapsille ja nuorille, jotka jo osaavat käyttää jo hieman kirjoittaa koodia ja visuaaliset ohjelmointisovellukset ovat tuttuja. Oma kannettava tietokone mukaa. Ohjeet käytettävästä sovelluksesta ja sen lataamisesta lähetetään ennen päiväleiriä. 

 

Roboajoneuvoleiri 7-12v - 1pv

Roboajoneuvoleirilla lapset rakentelevat legoista erilaisia sähkömoottorilla kulkevia ajoneuvoja. Päivän aikana opitaan mekaniikan perusteita ja järjestetään rakennettujen ajoneuvojen kilpa-ajot. Leiri soveltuu sekä vasta-alkajille että robottikerholaisille.

 

Robottileiri 7-12v - 2pv tai 3 pv

Robottileirillä lapset rakentavat legoista erilaisia mekaanisia rakenteita, testaavat EV3 älypalikan ohjelmointia ja harjoittelevat rakentamaan älypalikan ympärille toimivaa legorakennelmaa. Tämä leiri sopii sekä vasta-alkajille että robottikerholaisille. 

 

EV3 robottileiri 7-13v -1 tai 2pv

Päiväleirillä lapset tutustuvat EV3 älypalikan ohjelmointiin erilaisten harjoitusten avulla ja rakentavat aluksi erilaisia mekaanisia ratkaisuja EV3 älypalikan ympärille. Leiripäivän aikana lapset suunnittelevat ja rakentavat oman projektin, joka ohjelmoimaan EV3 avulla liikkumaan ja toimimaan halutulla tavalla.

 

Tutkijaleiri 7-12v - 1- 2pv

Tutkijaleirillä tutustutaan luonnontieteiden perusilmiöihin, opetellaan tutkimaan ja havainnoimaan ilmiöitä ja asioita tieteellisesti ja analyyttisesti.

 

Pinkit Bitit 7-12v - 1pv   !!UUTUUS!!

Tytöille suunnattu koodileiri, jossa tutustutaan ohjelmoinnin perusteisiin visuaalisen ohjelmointisovelluksen avulla ja harjoitellaan ohjelmointia tyttöjä kiinnostavien aihepiirien ja tehtävien avulla. Päiväleiri on tarkoitettu tietokoneista ja ohjelmoinnista kiinnostuneille aloittelijoille ja jo edistyneemmille. Leirin opettaja ohjaa lapsia yksilöllisesti näiden aikaisemman harrastuneisuuden ja ohjelmointikokemuksen perusteella. Oma kannettava tietokone mukaan. Lasten Tiedekoululla on 1-2 lainatietokonetta, joita voi vuokrata päiväleirin ajaksi. Kysy lisää. Lasten Tiedekoululla on nettiyhteys.

Suomen Tiedekoulu Oy