leirit koululaisten joululomalla

Lasten Tiedekoulu järjestää Turussa ja Olarissa  päiväleirejä koululaisten joululomalla.  Päiväleirit järjestetään klo 9.00 - 14.30 välisenä aikana. Päiväleiri koostuu  viidestä 45 min pituisesta oppitunnista. Lounasaikaan lapset syövät kotoa tuomansa eväät Lasten Tiedekoulun tiloissa. Iltapäivällä Lasten Tiedekoulu tarjoaa välipalan. Päiväleireille on leirin teeman mukaan suositusikä, mutta tämä on vain suositus!

Lisätiedot kohtaan pyydämme ilmoittamaan mikäli lapsi osallistuu vain osaan leiristä. Leiri toteutuu kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Leiri-ilmoittautuminen, samoin kuin leiri vahvistetaan sähköpostilla. Leirit vahvistetaan viimeistään viikkoa ennen leiriä.

Leirihinnat:

1 pv    70€

2 pv  125€

3 pv  190€

4 pv  227€

Ilmoittautuminen koululaisten joululoman päiväleireille.

Lasten Tiedekoulu järjestää päiväleiriä Espoon Olarissa, osoitteessa Maapallonkatu 8 C, 02210 Espoo ja Turussa, osoitteessa Vanha Hämeentie 42, 20540 Turku.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Päiväleirien kuvaukset:

Koodileiri 7-12v - 1-2 pv

Koodileirillä käydään läpi ohjelmoinnin perusteita visuaalisten ohjelmointisovellusten avulla ja harjoitellaan ohjelmointia tekemällä oma ohjelmointiprojekti. Koodileiri on tarkoitettu ohjelmointia aloitteleville ja jo edistyneemmille. Leirin opettaja ohjaa lapsia yksilöllisesti näiden aikaisemman harrastuneisuuden ja ohjelmointikokemuksen perusteella. Oma kannettava tietokone mukaan. Lasten Tiedekoululla on 1-2 lainatietokonetta, joita voi vuokrata päiväleirin ajaksi. Kysy lisää. Lasten Tiedekoululla on nettiyhteys.

Roboajoneuvoleiri 7-12v - 1pv

Roboajoneuvoleirilla lapset rakentelevat legoista erilaisia sähkömoottorilla kulkevia ajoneuvoja. Päivän aikana opitaan mekaniikan perusteita ja järjestetään rakennettujen ajoneuvojen kilpa-ajot. Leiri soveltuu sekä vasta-alkajille että robottikerholaisille.

Robottileiri 7-12v - 2pv

Robottileirillä lapset rakentavat legoista erilaisia mekaanisia rakenteita, testaavat EV3 älypalikan ohjelmointia ja harjoittelevat rakentamaan älypalikan ympärille toimivaa legorakennelmaa. Tämä leiri sopii sekä vasta-alkajille että robottikerholaisille.

EV3 robottileiri 7-13v -1 tai 2pv

Päiväleirillä lapset tutustuvat EV3 älypalikan ohjelmointiin erilaisten harjoitusten avulla ja rakentavat aluksi erilaisia mekaanisia ratkaisuja EV3 älypalikan ympärille. Leiripäivän aikana lapset suunnittelevat ja rakentavat oman projektin, joka ohjelmoimaan EV3 avulla liikkumaan ja toimimaan halutulla tavalla.

Tutkijaleiri 7-12v - 1- 2pv

Tutkijaleirillä tutustutaan luonnontieteiden perusilmiöihin, opetellaan tutkimaan ja havainnoimaan ilmiöitä ja asioita tieteellisesti ja analyyttisesti.

Pinkit Bitit 7-12v - 1pv   !!UUTUUS!!

Tytöille suunnattu koodileiri, jossa tutustutaan ohjelmoinnin perusteisiin visuaalisen ohjelmointisovelluksen avulla ja harjoitellaan ohjelmointia tyttöjä kiinnostavien aihepiirien ja tehtävien avulla. Päiväleiri on tarkoitettu tietokoneista ja ohjelmoinnista kiinnostuneille aloittelijoille ja jo edistyneemmille. Leirin opettaja ohjaa lapsia yksilöllisesti näiden aikaisemman harrastuneisuuden ja ohjelmointikokemuksen perusteella. Oma kannettava tietokone mukaan. Lasten Tiedekoululla on 1-2 lainatietokonetta, joita voi vuokrata päiväleirin ajaksi. Kysy lisää. Lasten Tiedekoululla on nettiyhteys.