Rekrytointi 2022

Haemme uusia tuntiopettajia LAPPEENRANNAN, VANTAAN (+ muu pääkaupunkiseutu) SEKÄ TURUN NUMMEN toimipisteisiin

Iltapäiväkerhojen (Suomen harrastamisen malli) ohjaajia haetaan myös NAANTALIIN ja NOUSIAISIIN

Tiedekoulu etsii luovia, innostavia ja energisiä lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä vetämään lasten harrastusryhmiä edellä mainituille paikkakunnille kevätlukukaudelle -22. Mikäli olet kiinnostunut työstä muilla paikkakunnilla, voit jättää silti hakemuksesi ja mainita millä paikkakunnalla olisit halukas työskentelemään.

Tiedekoulu laajentaa toimintaansa keväällä -22 Poriin, Hämeenlinnaan, Lahteen, Joensuuhun sekä Tampereelle.

Toivomme hakijalta kiinnostusta tiede- ja teknologiakasvatukseen sekä tutkivaa ja innostavaa työskentelyotetta. Koulutustaustaltasi voit olla tekniikan, luonnontieteiden-, tietojenkäsittelyn tai humanistisen alan opiskelija/valmistuva. Koulutamme valitut henkilöt työhön, olennaisinta on halu ja kiinnostus oppia uutta. Oletko sinä uusi Tiedekoulun ope?

Ryhmiä on monen tasoisia aloittelijoista jatkoryhmiin, joten etsimämme opettajat voivat olla erilaisen työkokemuksen omaavia. Oppimispolkujamme ovat: robotiikka, ohjelmointi sekä luonnontieteet. Voit olla kokenut koodari, joka etsii extra-iltatöitä tai aloitteleva luonnontieteilijä tai humanisti. Pääasia on positiivinen asenne ja lähestymistapa asioihin.  Kannustamme lapsia luovuuteen luomalla avoimen ja sallivan ympäristön heidän omille oivalluksilleen, sekä antamalla tilaa itsenäiselle ongelmanratkaisulle. Ryhmänvetäjältä edellytetään hyvää epävarmuuden sietokykyä sekä taitoa ohjata lapsia yksilöllisesti.  Hyvä mielikuvitus on plussaa!  Perehdytämme ohjaajat ennen työn aloittamista.

Ohjauskertoja on yhden ryhmän osalta lukukauden aikana 15 krt. Yksi oppitunti kestää aina 45-60min. Työ sijoittuu pääasiassa ilta-aikaan klo 17-20 välille, lisäksi iltapäivätunnit ovat mahdollisia. Lisäksi ohjaajan on mahdollista halutessaan osallistua tiedeleirien ohjaukseen.

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikapuolin. Voit laittaa hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen maria.leivo@tiedekoulu.fi tai lähettää allaolevan lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae meille töihin

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.