Rekrytointi 2021

Haemme opettajia HELSINGIN/PÄÄKAUPUNKISEUDUN toimipisteisiin.

Tiedekoulu etsii luovia, innostavia ja energisiä lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä vetämään lasten harrastusryhmiä valtakunnallisesti eri paikkakunnilta Helsingistä Ouluun. Tiedekoululla on syksyllä -21 +15 toimipistettä seuraavissa toimipisteissä: Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Vaasa, Turku ja Kaarina.

Toivomme hakijalta kiinnostusta tiede- ja teknologiakasvatukseen sekä tutkivaa ja innostavaa työskentelyotetta. Koulutustaustaltasi voit olla tekniikan, luonnontieteiden-, tietojenkäsittelyn tai humanistisen alan opiskelija / valmistuva. Koulutamme valitut henkilöt työhön, olennaista on halu ja kiinnostus oppia uutta. Oletko sinä uusi Tiedekoulun ope?

Ryhmiä on monentasoisia aloittelijoista jatkoryhmiin, joten etsimme myös monenlaisia ja -tasoisia opettajia. Oppimispolkujamme ovat robotiikka, ohjelmointi sekä luonnontieteet. Voit olla kokenut koodari, joka etsii lisäiltatöitä tai aloitteleva luonnontietelijä tai humanisti, pääasia on asenne ja lähestymistapa asioihin. Pyrimme kannustamaan lapsia luovuuteen ja annamme lasten keksiä asioita itse sekä kannustamme lapsia itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Ryhmänvetäjältä tämä vaatii kykyä ohjata lapsia yksilöllisesti, epävarmuuden sietokykyä sekä hyvää mielikuvitusta ja aitoa kiinnostusta opetettaviin aiheisiin. Perehdytämme ohjaajat ennen työn aloittamista.

Ohjauskertoja on yhden ryhmän osalta lukukauden aikana 15 krt. Yksi oppitunti kestää aina 45-60min. Työ sijoittuu pääasiassa ilta-aikaan klo 17-20 välille, lisäksi iltapäivätunnit ovat mahdollisia. Lisäksi ohjaajan on mahdollista halutessaan osallistua syysleirien ohjaukseen.

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikapuolin. Voit laittaa hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen maria.leivo@tiedekoulu.fi tai lähettää allaolevan lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae meille töihin

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.