Tyky- ja tyhypäivät

Tiedekoulun tyky- ja tyhypäivänä jokaisen sisäinen lapsi pääsee kokeilemaan ja oppimaan jotain uutta tieteestä ja teknologiasta, ilman suoristuspaineita tai kilpailua! Kiinnostaisiko oppia koodauksen perusteita? Tutustua ohjelmoinnin oppimisessa käytettäviin sovelluksiin? Entäpä haastaa työyhteisö leikkimieliseen kisaan ja rakentaa vahvaa mekaniikkaa ja ohjelmoida se toimivaan halutulla tavalla? Tai kuka keksii toimivan respeptin aineiden viskositeetin havainnollistamiseen?

Tiedekoulun toimipisteet Helsingin Kalliossa, Espoon Olarissa ja Turun Lonttisissa tarjoavat oivan ympäristön hieman erilaisen tyky- ja tyhypäivän järjestämiseen. Vaihtoehtoisesti oivallusta ja iloa tuottava päivä voidaan toteuttaa yrityksenne omassa tai valitsemassanne toimipaikassa. Päivän ohjelma voidaan rakentaa työyhteisöllenne tai yrityksen työntekijöille ja heidän perheejäsenilleen sopivaksi.  Näin päästään yhdessä kokemaan onnistumisen elämyksiä monipuolisen toiminnan myötä.

Ajankohdan varmistamme aina erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita mieleinen teema sekä ehdotus kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta.

One of the best kid's club we ever tried! Highly recommend.
Lopultakin 12-vuotias sai pedagogisesti taitavaa opetusta koodaamisen jalossa taidossa. Harrastuspuolella vaikeasti miellytettävä lapsi on tykännyt ja motivoitunut. Hienoa, että tällaista järjestetään! Iso kiitos henkilökunnalle ja omistajille!
Robottikerho on synnyttänyt innon robotteihin, kiitos siitä. Lisäksi Tiedekoulun kurssit ovat olleet ensimmäinen harrastus, jonne lapsemme on lähtenyt mielellään. Rauhallinen, pieni ryhmä, jossa ei tarvitse kilpailla, on ollut omiaan lisäämään hänen rohkeuttaan kokeilla uutta. Eli kiitos siis kuluneista puolestatoista vuodesta.
Mahtava huomata kuinka lapsemme on kehittynyt Legojen parissa. Omatoimisesti rakentaa ohjeista esim. Technical legoja 8-14 v tarkoitettuja. Hankin hänelle Lego rakennuskirjoja, jotka selvästi inspiroivat. Aito nautinto ja into loistaa hänestä, tärkeän harrastuksensa parissa. Keskiviikko on arjen kohokohta hänelle ja meille vanhemmille. Minirobottikerho on mahtava juttu! Pikku-veli tulee sitten aikanaan mukaan toimintaan = )
Meidän keskimmäisen pojan kohdalla olette onnistuneet kympin arvoisesti. Aluksi poika kaipasi viime kauden miesopettajaa, mutta on päässyt naisopettajan kanssa hyvin yhteistyöhön. Välillä kun olen hakenut poikaa sieltä on ollut ilo huomata, kuinka ope on sitoutunut positiivisella kosketuksella harrasteopettamiseen!!!

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa