Tyky- ja tyhypäivät

Tiedekoulun tyky- ja tyhypäivänä jokaisen sisäinen lapsi pääsee kokeilemaan ja oppimaan jotain uutta tieteestä ja teknologiasta, ilman suoristuspaineita tai kilpailua! Kiinnostaisiko oppia koodauksen perusteita? Tutustua ohjelmoinnin oppimisessa käytettäviin sovelluksiin? Entäpä haastaa työyhteisö leikkimieliseen kisaan ja rakentaa vahvaa mekaniikkaa ja ohjelmoida se toimimaan halutulla tavalla? Tai kuka keksii toimivan respeptin aineiden viskositeetin havainnollistamiseen?

Tiedekoulun toimipisteet Espoon Finnoossa, Helsingin Kalliossa & Malmilla, sekä Turun Lonttisissa tarjoavat oivan ympäristön hieman erilaisen tyky- ja tyhypäivän järjestämiseen. Vaihtoehtoisesti oivallusta ja iloa tuottava päivä voidaan toteuttaa yrityksenne omassa tai valitsemassanne toimipaikassa. Päivän ohjelma voidaan rakentaa työyhteisöllenne tai yrityksen työntekijöille ja heidän perheejäsenilleen sopivaksi. Näin päästään yhdessä kokemaan onnistumisen elämyksiä monipuolisen toiminnan myötä.

Ajankohdan varmistamme aina erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita mieleinen teema sekä ehdotus kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta ja toimipiste.

Koodikoulu on ollut hauskaa ja havainnollista ja hienoja projekteja on jo syntynyt. Videot ovat kyllä itsessään oikein selkeitä ja havainnollisia, niistä kehuja! Innostuksen herättäminen on tärkeintä. Oppiminen seuraa kyllä perästä. Ja innostusta on ainakin alkusyksyn perusteella hyvinkin havaittavissa J
Löytyi meidänkin pojalle harrastus, joka jaksaa viikosta toiseen kiinnostaa.
Lastenlapsemme on yli-innostunut ja ahkerana mukana jo toista vuotta!
Lapsemme on jäänyt Tiedekoulun Minitutkijakerhoon hyvällä mielellä ja ollut hyväntuulinen haettaessa. Kotona on kertonut tunnin sisällöstä johdonmukaisesti, esitellyt miten kokeita on tehty ja halunnut tehdä niitä kotona yhdessä vanhempien kanssa.
Mukavaa lapsellamme on aina minirobottikerhossa ollut.