Lukukausimaksut läsnäopetus ja ohjattu verkko-opetus

Syksy 260 € + kevät 260 € = lukuvuosi 520 €

Mini- ja Robottikerho
Mini- ja Tutkijakerho
Koodikoulu
Syventävä Unity
Arduino
Ohjattu verkko-opetus

Syksy 295 € + kevät 295 € = lukuvuosi 590 €

Makerspace
Digitaalinen piirtäminen
Pelihahmonsuunnittelu
Animaatiokerho

Tasoryhmät, lukuvuosi ja lukukausi

Tiedekoulun harrastuskerhot noudattavat Tiedekoulun opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelmat on suunniteltu kahden lukukauden mittaisiksi tasoryhmiksi. Opiskeltuaan lukukaudet 1 ja 2, oppilas siirtyy seuraavalle tasolle. Esim. Robottikerho 1. taso muodostuu lukukausista 1lk1 ja 1lk2.

Harrastusryhmät

  • Läsnäopetuksen ja ohjatun verkko-opetuksen lukukausi sisältää 15 kpl kerran viikossa pidettävää oppituntia.
  • Läsnäopetuksessa harrastuksen kesto on noin 60 min, paitsi Mini- ja Tutkijakerhot noin 45 min ja Makerspace noin 90 min.
  • Ohjatun verkko-opetuksen ohjauskerta on noin 60 min.

Ilmoittautuminen ja lukukausimaksut

  • Tiedekoulun lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi. Ilmoittautuminen uudelle lukuvuodelle alkaa huhti-toukokuun aikana. Syyslukukauden maksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kevätlukukauden maksu laskutetaan joulukuussa. Syyslukukaudella aloittaneiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätlukukaudelle.
  • Mikäli oppilas ei syystä tai toisesta jatka harrastusryhmän kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostitse info@tiedekoulu.fi marraskuun loppuun (30.11.) mennessä.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Lukukauden aikana harrastuksen keskeyttävän oppilaan lukukausimaksua ei palauteta.
  • Uusia alkeisryhmiä alkaa myös kevätlukukaudella. Kevätlukukaudella alkaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa marraskuun aikana. Myös osaan jatkoryhmistä on mahdollista tulla mukaan kevätlukukaudella, mikäli ryhmässä on paikkoja ja oppilaalla soveltuvat lähtötaidot. Kevätlukukaudella harrastuksen aloittavat ilmoittautuvat vain kevätlukukaudelle ja kevätlukukauden maksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Vakuutus

  • Tiedekoulu ei vakuuta tiedekoululaisia. Huoltaja voi ottaa itse vapaaehtoisen harrastustoiminnan kattavan vakuutuksen. Ohjaajan vastuu oppilaasta rajoittuu harrastuksen ajankohtaan.
Poikani on tykännyt käydä tiedekoulussanne todella paljon ja itsenikin mielestä toimintanne on oikein hienoa ja arvokasta.
Lapsemme oli todella onnellinen EV3 leiristä ja haluaa jatkossakin tulla sekä päiväleireille, että aloittaa harrastuksen Tiedekoululla.
Loistavaa toimintaa kaikille pienille insinööreille ja tutkijoille! Opetussuunnitelma ja opetusteemat on suunniteltu pedagogisesti erittäin taidokkaasti ja lapsilähtöisyys on huikeaa. Mitään hassuja propellihattuja täällä ei näy vaan toiminta on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja todella laadukasta. Kiitos ja suosittelut!
Yleisesti kovasti olemme pitäneet Tiedekoulusta ja varmasti jatkossakin meiltä sinne tulee lapsia. Perheen vanhin lapsi onkin jo kolmatta vuotta teillä. Ja kolmas perheen kuopus haluaa ehdottomasti mukaan ensi syksynä
Koodikoulu on ollut hauskaa ja havainnollista ja hienoja projekteja on jo syntynyt. Videot ovat kyllä itsessään oikein selkeitä ja havainnollisia, niistä kehuja! Innostuksen herättäminen on tärkeintä. Oppiminen seuraa kyllä perästä. Ja innostusta on ainakin alkusyksyn perusteella hyvinkin havaittavissa J

Tutustu Tiedekoulun oppimispolkuihin

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa