Lukukausimaksut läsnäopetus ja ohjattu verkko-opetus

Syksy 275 € + kevät 275 € = lukuvuosi 550 €

Mini- ja Robottikerho
Mini- ja Tutkijakerho
Koodikoulu
Syventävä Unity
Arduino
Ohjattu verkko-opetus

Syksy 310 € + kevät 310 € = lukuvuosi 620 €

Makerspace
Digitaalinen piirtäminen
Pelihahmonsuunnittelu
Animaatiokerho

Tasoryhmät, lukuvuosi ja lukukausi

Tiedekoulun harrastuskerhot noudattavat Tiedekoulun opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelmat on suunniteltu kahden lukukauden mittaisiksi tasoryhmiksi. Opiskeltuaan lukukaudet 1 ja 2, oppilas siirtyy seuraavalle tasolle. Esim. Robottikerho 1. taso muodostuu lukukausista Robottikerho 1lk1 ja Robottikerho 1lk2, jonka jälkeen oppilas siirtyy Robottikerho 2. tasolle.

Harrastusryhmät

  • Läsnäopetuksen ja ohjatun verkko-opetuksen lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia.
  • Läsnäopetuksessa harrastuksen kesto on noin 60 min, paitsi Mini- ja Tutkijakerhot noin 45 min ja Makerspace noin 90 min.
  • Ohjatun verkko-opetuksen ohjauskerran kesto on noin 60 min.

Ilmoittautuminen ja lukukausimaksut

  • Tiedekoulun lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi, syys- ja kevätlukukaudeksi. Ilmoittautuminen uudelle lukuvuodelle alkaa huhti-toukokuun aikana. Syyslukukauden maksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kevätlukukauden maksu laskutetaan joulukuussa. Syyslukukaudella aloittaneiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätlukukaudelle.
  • Mikäli oppilas ei syystä tai toisesta jatka harrastusryhmän kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostitse info@tiedekoulu.fi marraskuun loppuun (30.11.) mennessä.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Lukukauden aikana harrastuksen keskeyttävän oppilaan lukukausimaksua ei palauteta.
  • Uusia alkeisryhmiä alkaa myös kevätlukukaudella. Kevätlukukaudella alkaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa marraskuun aikana. Myös osaan jatkoryhmistä on mahdollista tulla mukaan kevätlukukaudella, mikäli ryhmässä on paikkoja ja oppilaalla soveltuvat lähtötaidot. Kevätlukukaudella harrastuksen aloittavat ilmoittautuvat vain kevätlukukaudelle ja kevätlukukauden maksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Vakuutus

  • Tiedekoulu ei vakuuta tiedekoululaisia. Huoltaja voi ottaa itse vapaaehtoisen harrastustoiminnan kattavan vakuutuksen. Ohjaajan vastuu oppilaasta rajoittuu harrastuksen ajankohtaan.
Mukavaa lapsellamme on aina minirobottikerhossa ollut.
Lastenlapsemme on yli-innostunut ja ahkerana mukana jo toista vuotta!
Robottikerho on synnyttänyt innon robotteihin, kiitos siitä. Lisäksi Tiedekoulun kurssit ovat olleet ensimmäinen harrastus, jonne lapsemme on lähtenyt mielellään. Rauhallinen, pieni ryhmä, jossa ei tarvitse kilpailla, on ollut omiaan lisäämään hänen rohkeuttaan kokeilla uutta. Eli kiitos siis kuluneista puolestatoista vuodesta.
Me ollaan tykätty kovasti siitä että olette siirtyneet nettiopetuksen. Monipuolisuus on myös mahtavaa kun noita kursseja voi ottaa sen mukaan mitä lapsi haluaa/tarvitsee. Hintakin on kohtuullinen. Me ainakin ollaan kaikkeen tyytyväisiä kaikkeen. Ei ole parannusehdotuksia.
One of the best kid's club we ever tried! Highly recommend.

Tutustu Tiedekoulun oppimispolkuihin

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa