Robo- ja Tutkijasynttärit

Tiedekoululla Espoon Finnoossa, Helsingin Kalliossa & Malmilla, sekä Turun Lonttisissa järjestämme jokaisen legorakentelijan tai tutkijan unelmasynttärit! Teemasynttäreillä lapset oppivat ja viihtyvät varmasti. Suunnittelemme teeman kutsuttujen lasten määrän ja iän mukaan. Näin varmistamme iloa ja oivallusta täynnä olevat synttärijuhlat!

Syntymäpäiviä voidaan järjestää:

• lukukauden aikana (vko 34-20)

• Espoon Finnoossa lauantaisin klo 15.30 alkaen
• Helsingin Kalliossa & Malmilla lauantaisin klo 15.30 alkaen
• Turun Lonttisissa lauantaisin klo 15.30 alkaen

• lukukauden ulkopuolella (vko 21-33) myös muina aikoina, kysy lisää!

Teemapakettiin kuuluu:

• ohjattu legorakentelu TAI luonnontiedetutkimukset
  • herkkupöytä
  • onnittelulaulut
  • pdf-syntymäpäiväkutsu

Synttäreiden kesto: 1,5 h
Osallistujien lukumäärä: syntymäpäiväsankari + max 10 lasta
Hinta: 280 €

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita toimipiste, valittu teema (robotti vai tutkija) sekä ehdotus kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta. Ajankohdan varmistamme aina erikseen.

Tiedekoulu vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tämä on ollut oikein mukava lahja isovanhemmilta innokkaalle legorakentajalle, vanhemmatkin tykkäävät.
Loistavaa toimintaa kaikille pienille insinööreille ja tutkijoille! Opetussuunnitelma ja opetusteemat on suunniteltu pedagogisesti erittäin taidokkaasti ja lapsilähtöisyys on huikeaa. Mitään hassuja propellihattuja täällä ei näy vaan toiminta on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja todella laadukasta. Kiitos ja suosittelut!
Mukavaa lapsellamme on aina minirobottikerhossa ollut.
Huippuharrastus lapsille, tänne lähdetään aina yhtä innoissaan!
Lasten rohkaiseminen itsenäiseen työskentelyyn ja luovuuteen on varmasti hyvä linja, oma lapseni taisi vain perfektionistina pettyä kun tehty rakennelma ei toiminutkaan heti kuten oli ajatellut. Eilen Robottikerhosta tuli joka tapauksessa kotiin tosi iloinen lapsi, nyt rakennetut autot ajoivat jo kilpaa. ;-)