Robo- ja Tutkijasynttärit

Tiedekoululla Espoon Finnoossa, Helsingin Kalliossa & Malmilla, sekä Turun Lonttisissa järjestämme jokaisen legorakentelijan tai tutkijan unelmasynttärit! Teemasynttäreillä lapset oppivat ja viihtyvät varmasti. Suunnittelemme teeman kutsuttujen lasten määrän ja iän mukaan. Näin varmistamme iloa ja oivallusta täynnä olevat synttärijuhlat!

Syntymäpäiviä voidaan järjestää lukukauden aikana seuraavasti:

• Espoon Finnoossa lauantaisin klo 15.30 alkaen
  • Helsingin Kalliossa & Malmilla lauantaisin klo 15.30 alkaen
  • Turun Lonttisissa lauantaisin klo 15.30 alkaen

Teemapakettiin kuuluu:

• ohjattu legorakentelu TAI luonnontiedetutkimukset
  • herkkupöytä
  • onnittelulaulut
  • pdf-syntymäpäiväkutsu

Synttäreiden kesto: 1,5 h
Osallistujien lukumäärä: syntymäpäiväsankari + max 10 lasta
Hinta: 280 €

Ajankohdan varmistamme aina erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita toimipiste, synttärisankarille mieleinen teema sekä ehdotus kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta.

Lapsemme käy Minirobokerhossa Turussa ja olemme pitäneet opetuksesta todella paljon. Hän on kehittynyt taidoissaan huimasti.
Ihan parasta 2000-luvun generationille!
Yleisesti kovasti olemme pitäneet Tiedekoulusta ja varmasti jatkossakin meiltä sinne tulee lapsia. Perheen vanhin lapsi onkin jo kolmatta vuotta teillä. Ja kolmas perheen kuopus haluaa ehdottomasti mukaan ensi syksynä
Lapsemme on jäänyt Tiedekoulun Minitutkijakerhoon hyvällä mielellä ja ollut hyväntuulinen haettaessa. Kotona on kertonut tunnin sisällöstä johdonmukaisesti, esitellyt miten kokeita on tehty ja halunnut tehdä niitä kotona yhdessä vanhempien kanssa.
Mukavaa lapsellamme on aina minirobottikerhossa ollut.