Robo- ja Tutkijasynttärit

Tiedekoululla Espoon Finnoossa, Helsingin Kalliossa & Malmilla, sekä Turun Lonttisissa järjestämme jokaisen legorakentelijan tai tutkijan unelmasynttärit! Teemasynttäreillä lapset oppivat ja viihtyvät varmasti. Suunnittelemme teeman kutsuttujen lasten määrän ja iän mukaan. Näin varmistamme iloa ja oivallusta täynnä olevat synttärijuhlat!

Syntymäpäiviä voidaan järjestää lukukauden aikana seuraavasti:

  • Espoossa lauantaisin klo 15.30 alkaen
  • Helsingissä lauantaisin klo 15.30 alkaen
  • Lonttisissa lauantaisin klo 15.30 alkaen

Teemapakettiin kuuluu:

  • ohjattu legorakentelu TAI luonnontiedetutkimukset
  • herkkupöytä
  • onnittelulaulut
  • pdf-syntymäpäiväkutsu

Synttäreiden kesto: 1,5 h
Osallistujien lukumäärä: syntymäpäiväsankari + max 10 lasta
Hinta: 250 €

Ajankohdan varmistamme aina erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita synttärisankarille mieleinen teema sekä ehdotus kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta.

Tiedekoulun idea on mahtava! Tällaista harrastusta lapsille ei ole aiemmin ollut tarjolla. Ryhmän ohjaaja on hyvä lasten ohjaaja, innostava ja kärsivällinen. Lapsemme idoli😊. Toivoisimme paikkakunnallemme myös tutkijakerhoa ja koodikoulua.
Löytyi meidänkin pojalle harrastus, joka jaksaa viikosta toiseen kiinnostaa.
One of the best kid's club we ever tried! Highly recommend.
Tiedekoulu vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tämä on ollut oikein mukava lahja isovanhemmilta innokkaalle legorakentajalle, vanhemmatkin tykkäävät.
Mahtava huomata kuinka lapsemme on kehittynyt Legojen parissa. Omatoimisesti rakentaa ohjeista esim. Technical legoja 8-14 v tarkoitettuja. Hankin hänelle Lego rakennuskirjoja, jotka selvästi inspiroivat. Aito nautinto ja into loistaa hänestä, tärkeän harrastuksensa parissa. Keskiviikko on arjen kohokohta hänelle ja meille vanhemmille. Minirobottikerho on mahtava juttu! Pikku-veli tulee sitten aikanaan mukaan toimintaan = )

Ohjelmointi

Ohjelmointi

Robotiikka

Robotiikka

Luonnontieteet

Luonnontieteet

Seuraa meitä somessa