Animaatiokerho 1

Laajuus: 30 oppituntia

Ikäsuositus: 7-12 vuotta

Ryhmän kuvaus: Animaatio 1 -ryhmässä lapset perehtyvät animaation perusteisiin erilaisten harjoitusten ja tehtävien avulla. Suurin osa piirrosanimaatioista toteutetaan tabletilla ja digikynällä, mutta harjoitellaan myös muita tekniikoita ja tutustutaan valokuva-animaatioon.

Oppimistavoitteet:

• lapsi oppii animaation peruskäsitteet ja termit
  • lapsi oppii käyttämään animaation visuaalista sovellusta ja tekemään sen avulla animaatioprojekteja
  • lapsi oppii animaation perusteita
  • lapsi oppii oman animaation suunnittelun ja toteutuksen vaiheet

Animaatiokerho 1 -taso muodostuu Animaatiokerho 1lk1 ja Animaatiokerho 1lk2 lukukausista.

Toteutus:

Jokaisella oppitunnilla on oma teemansa, jonka tavoitteena on, että lapsi oppii aiheena olevan perusteorian ja pääsee soveltamaan sitä heti käytännössä harjoitusten, tehtävien ja omien projektien kautta.

Välineet: Tiedekoulun tabletit ja digikynät.

Lukuvuoden 2023 -2024 harrastusryhmät

Ilmoittautuminen ryhmiin on alkanut, jippii! Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, toimi ripeästi. Syyslukukausi 2023 käynnistyy elokuussa viikolla 34.

Iloisia uutisia pk-seutu! Uudet toimipisteet Helsingin Malmilla ja Espoon Finnoossa, joka korvaa Olarin tilan. Molempiin hyvät liikenneyhteydet, parkkitilaa ja palveluja lähistöllä. Harrastusryhmät jatkavat toki myös nykyisissä toimispisteissä Espoossa ja Helsingissä sekä Vantaalla lukuunottamatta Kivikkoa ja Myyrmäkeä.

Tervetuloa uudet ja jatkavat tiedekoululaiset!

Kesäleirit

Kesäloman päiväleireille on ilmoittautuminen nyt käynnissä, varmista paikka hyvissä ajoin.

Animaatiokerho 1 on mahtava valinta!

Melkein maalissa, valitse vielä sinulle sopiva paikka ja ajankohta.

Vaihe 1
Kaupunki