ajankohtaista

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019 on käynnistynyt !

Lisätietoja ja ryhmät löydät Ilmoittautuminen-valikon alta.

 

Kuva-albumit Tiedekoululaisten kuvat  - sivulla FB:ssa

Oppituntien legorakennelmista, koodiprojekteista ja tutkimuksista otetaan valokuvia, joita julkaistaan Tiedekoululaisten kuvat  -sivulla. Kuvien avulla lapset voivat läheisten kanssa seurata lukukaudella opittuja ja tehtyjä asioita. Kuvia ladataan S2018 + paikkakunta kohtaisiin albumeihin.  Huomioithan,  että kuvien määrä vaihtelee ja kaikilta oppitunneilta ei välttämättä julkaista kuvia. Uuden oppiminen, oivallus ja innovointi ovat oppitunnin tärkeimmät asiat.  

 

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019

Kevätlukukaudelle ilmoittautuminen on alkannut! Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja päättyy viikolla 18/19 . Keväällä alkaa uusia aloittavia ryhmiä, samoin muutamiin ryhmiin otamme uusia aloittavia syyslukukaudella aloittaneiden ryhmiin mukaan. Jatkavat tiedekoululaiset siirtyvät jatkoryhmiin kevätlukukaudelle automaattisesti, erillistä ilmoittautumista ei tarvita!

 

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019

Tiedekoulun ilmoittautuminen lukuvuoden 2018 - 2019 ryhmiin on päättynyt! Syyslukukausi alkoi elokuussa viikolla 34 ja päättyy viikolla 49 tai 50 mikäli pyhäpäivä tai kerhon peruuntuminen esim. sairaustapauksessa siirtävät oppitunteja. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Syyslukukaudella 2018 alkaen ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukaudeksi) kerralla. Tämä mahdollistaa, että tiedekoululaisella on harrastuspaikka varattuna koko lukuvuodeksi ja harrastus säilyy  samana päivänä koko lukuvuoden. Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki syyslukukauden laskuun. Kevätlukukauden lasku lähetetään automaattisesti joulukuussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2018 mennessä. 

 


Suomen Tiedekoulu Oy