ajankohtaista

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020

Syyslukukausi alkoi elokuussa viikolla 34 ja päättyy viikolla 49 tai 50 mikäli pyhäpäivä tai kerhon peruuntuminen esim. sairaustapauksessa siirtävät oppitunteja. Lukukausi käsittää 15 kerran viikossa pidettävää oppituntia. Syyslukukaudella ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukaudeksi) kerralla. Tämä mahdollistaa, että tiedekoululaisella on harrastuspaikka varattuna koko lukuvuodeksi ja harrastus säilyy  samana päivänä koko lukuvuoden. Ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisella sähköpostilla, jossa on linkki syyslukukauden laskuun. Kevätlukukaudelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan lapsi jatkaa automaattisesti jatkoryhmässä. Kevätlukukauden lasku lähetetään sähköpostilla joulukuussa. Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta jatka kevätlukukaudelle, pyydämme ilmoittamaan asiasta 1.12.2019 mennessä. 

 

Kevätlukukausi päättyy viikolla 18 torstain ryhmillä, muilla viikolla 19. Poikkeuksena jos oppitunteja peruttu, niin viimeiset oppitunnit pidetään viikolla 20-21. Lisätiedot sähköpostilla huoltajille huhtikuun alussa.

 

Kevään pyhät siirtävät oppitunteja

  • Pääsiäisenä 19.-22.4. ei ole oppitunteja. Perjantain, lauantain, sunnuntain ja maanantain ryhmien oppitunnit siirtyvät pidettäväksi viikolla 19.
  • Vappuaattona ti 30.4. ja Vapun päivänä ke 1.5. ei ole oppitunteja. Tiistain ja keskiviikon ryhmien oppitunnit siirtyvät pidettäväksi viikolla 19.

Kesäleireille ilmoittautuminen avattu

Tiedekoulu järjestää mielenkiintoisia robotiikan, luonnontieteiden ja ohjelmoinnin päiväleirejä Turussa, Espoossa, Helsingissä ja Oulussa. Leiri-ilmoittautuminen on avattu 6.3. Tervetuloa!

 

Kevätlukukausi 2019 - Aloitus tammikuussa viikolla 3

Tiedekoulun kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 3 (ma 14.1. alkavalla viikolla).  Infoviestit ilmoittautuneiden huoltajille lähetetään sähköpostilla viikolla 2. Infoviestissä yleistä toiminnasta, kevään aikataulusta, opettajan yhteystiedot yms. Mikäli käytät gmail tai hotmail - sähköpostia, niin tarkistathan Informations tai tiedotteet kansion. Viestit ohjautuvan usein näihin kansioihin. Mikäli ryhmiä joudutaan yhdistämään tai jokin ryhmä ei muodostu, niin olemme yhteydessä huoltajaan viikon 2 aikana.

 

  

Tiedekoululaisten kuvat  - sivu FB:ssa

Oppituntien legorakennelmista, koodiprojekteista ja tutkimuksista otetaan valokuvia, joita julkaistaan Tiedekoululaisten kuvat  -nimisellä FB sivulla. Kuvien avulla lapset voivat läheisten kanssa seurata lukukaudella opittuja ja tehtyjä asioita. Kuvia ladataan S2018 + paikkakunta kohtaisiin albumeihin.  Huomioithan,  että kuvien määrä vaihtelee ja kaikilta oppitunneilta ei välttämättä julkaista kuvia. Uuden oppiminen, oivallus ja innovointi ovat oppitunnin tärkeimmät asiat.  

   


Suomen Tiedekoulu Oy